Γοητεία … ακαταμάχητη ! Ποια γυναίκα δε θέλει να την κοιτάζουν και να τη θαυμάζουν; Μια γυναίκα κολακεύεται πολύ όταν την κοιτάνε και σαφώς ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή της.

Μεγιστοποίησε τη γοητεία σου και θα σας γίνεις ακαταμάχητη :

Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Εάν οι εξελικτικοί βιολόγοι, έχουν δίκιο, ο καλός μυϊκός τόνος, το καθαρό βλέμμα, η καθαρότητα, τα λαμπερά μαλλιά, και οι υγιείς καμπύλες θα προσελκύσουν τους άνδρες. Μην σταματάς να φροντίζεις τον εαυτό σου, πρέπει να προσφέρεις στον οργανισμό σου την ευεξία που του αξίζει σχεδόν μία με δύο φορές την εβδομάδα ακόμη και με δικά σου μέσα στο σπίτι χωρίς να ξοδευτείς.

Σταμάτα να ανησυχείς για το βάρος σου και αντί γι’ αυτό τόνισε τη μέση σου. Το να κλαίγεσαι συνεχώς για το σώμα σου δεν έχει καμία λογική αν δεν κάνεις κάτι εσύ γι’ αυτό. Αν πραγματικά σε ενοχλούν κάποια περιττά κιλά που πιθανόν να πήρες τότε άρχισε να προσέχεις τη διατροφή σου. Επίσης το να έχεις καμπύλες δεν είναι κακό. Αντιθέτως οι καμπύλες κάνουν τη γυναίκα πιο θηλυκό και αρέσουν και στους άντρες.

Περιποιήσου το δέρμα σου. Το υγιές, καθαρό και απαλό δέρμα χωρίς σημάδια φαίνεται ελκυστικό και σίγουρα προσελκύει τον ανδρικό πληθυσμό. Προσπάθησε να αποφεύγεις τον ήλιο τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Βάζε την αντηλιακή σου καθημερινά και χρησιμοποίησε το peeling και τη μάσκα προσώπου μία με δύο φορές την εβδομάδα. Θα νιώσεις το πρόσωπό σου πολύ πιο ανάλαφρο και καθαρό.