Ο πιο πλούσιος γάμος της χρονιάς στην Ινδία. Μπιγιονσέ και Χίλαρι Κλίντον στον κατάλογο των προσκεκλημένων. Η μια μετά την άλλη οι πτήσεις τσάρτερ προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο της πόλης Udaipur. Στην πολιτεία του Ρατζαστάν στην Ινδία το περασμένο Σάββατο. Εντός των αεροσκαφών, βρίσκονταν λαμπερές και λιγότερο λαμπερές προσωπικότητες που κρατούσαν στα χέρια τους το προσκλητήριο. Για έναν γάμο που στη συνέχεια θα οριζόταν ως ο πιο πλούσιος και λαμπερός γάμος της χρονιάς στην Ινδία.

Την επομένη της άφιξης, οι προσκεκλημένοι έλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο. Για τα αυτιά και τα μάτια τους, μια πριβέ συναυλία από την ιέρεια της R’n’B, Μπιγιονσέ. Και αυτό ήταν μόνο το pre-party, μόνο η αρχή δηλαδή για το τι θα ακολουθούσε.

23

Βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτή την φαντασμαγωρική ένωση είναι. Η 27 χρονη Isha Ambani, κόρη του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας και ο επιχειρηματίας Anand Piramal.

Το ζευγάρι δεν θα παντρευτεί παρά την Τετάρτη, στην οικογενειακή κατοικία της νύφης στη Βομβάη. Όμως οι εορτασμοί ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο στο City Palace του Udaipur, ένα επιβλητικό κτίσμα του 16ου αιώνα με θέα στη λίμνη Pichola.

India Wedding

Ο πατέρας της νύφης Mukesh Ambani, πρόεδρος του πολυεθνικού ομίλου Reliance Industries. Έχει περιουσία πάνω από 47 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, οπότε ο γάμος της κόρης του δε θα μπορούσε να υπολείπεται σε λάμψη και πλούτο. Πράγματι, στο αλά Bollywood σκηνικό, η οικογένεια έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μεταφέρει στη χώρα τους επιχειρηματίες, μεγιστάνες, αθλητές και πολιτικούς, όλοι πρώτης γραμμής.

Ο κατάλογος των καλεσμένων περιλαμβάνει τον μεγιστάνα Martin Sorrell, τον θρύλο του κρίκετ Sachin Tendulkar και την επιχειρηματία και συγγραφέα Arianna Huffington. Η Χίλαρι Κλίντον, μια μακρόχρονη φίλη της οικογένειας Ambani, είναι επίσης παρούσα.