Οι προσδοκίες σας μεγάλες αλλά στο κρεβάτι δεν κάνει κούκου. Αν δεν έχετε ήδη βολευτεί με τον καλό σας στον καναπέ, στο πάτωμα ή οπουδήποτε  αλλού κι αν δεν είστε φυσιολάτρες … τότε στον ορίζοντα κορίτσια διακρίνονται προβληματάκια.

Μην αγχώνεστε όμως γιατί και τα προβλήματα έχουν πάντα τη λύση τους. Καταρχήν συμφωνούμε ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί του και να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο προσπαθούμε πρώτα να ανεβάσουμε τη δική μας διάθεση σκεπτόμενες αυτό που μας ενθουσιάζει πάνω του… δεν αναφέρομαι στον ψυχικό του κόσμο… αυτό είναι μέσα του.

Οι προσδοκίες σας μεγάλες αλλά στο κρεβάτι δεν κάνει κούκου

Ο λόγος που δεν κάνει … κούκου στον καλό σας μπορεί να είναι τυχαίος και ευκαιριακός:

1.Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει βρεθεί υπεύθυνη  για τις μειωμένες ερωτικές επιδόσεις των αντρών.

Βέβαια θεωρείται ότι μειώνει τις  αναστολές στο σεξ αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Μάλιστα θα είστε τυχερές αν ο καλός σας και ενώ έχει καταναλώσει όλο το Βόσπορο, προλάβει να σας αγγίξει.

Τις περισσότερες φορές τους παίρνει ο ύπνος μέχρι να κάνετε την τουαλέτα σας. Αν λοιπόν σχεδιάζετε η βραδιά μετά την έξοδο να συνεχιστεί στο σπίτι τότε  θα πρέπει να μετράτε τα ποτηράκια που πίνει.

Αν σας παραπονεθεί πείτε του πως θα αποζημιωθεί για την εγκράτεια του και να είστε σίγουρες ότι δε θα σας κακιώσει.  

2.Είναι έτοιμος να αρρωστήσει και δε νιώθει καλά.

Μήπως είναι δικαιολογία που χρησιμοποιείται εσείς όταν δεν έχετε διάθεση; Μπορεί όμως να είναι και αλήθεια.

Ας δείξουμε λίγη κατανόηση … άλλωστε δε θέλουμε να κολλήσουμε και κάτι ακόμα κι από τον αγαπημένο μας. Άλλωστε κάποιος πρέπει να είναι καλά για να φτιάχνει σουπίτσες και χυμούς.

3.Προβλήματα στη δουλειά και οικονομική δυσχέρεια.

Ακόμα κι αν δεν σας τα συζητάει για να μην σας αγχώνει μπορεί να τον απασχολούν συνεχώς και μόνο ερωτική διάθεση δε θα του προκαλούν.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του λίγο παραπάνω.

Ένα ζεστό μπάνιο και ένα χαλαρωτικό μασάζ θα ήταν καλά για αρχή… τη συνέχεια θα τη βρείτε στην πορεία.  

4. Η αυτοϊκανοποίηση είναι κάτι που την έμαθε από τα εφηβικά του χρόνια και κάποιες φορές σας προλαβαίνει για τα καλά.

Φροντίστε να του αφιερώνετε το χρόνο που έχει ανάγκη και να είναι ποιοτικός.

Να λαχταρά την ώρα και τη στιγμή που θα σας συναντήσει και να του είστε αναντικατάστατη, γιατί δυστυχώς η αντίζηλος σε αυτήν την περίπτωση είναι πάντα μαζί του, πάντα πρόθυμη, πάντα διαθέσιμη, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς παράπονα  και δεν την αποχωρίζεται ποτέ.

5.Τέλος ήρθε η ώρα να κοιταχτούμε λίγο στον καθρέφτη μας.

Μπορεί να μην είμαστε στο πρώτο ραντεβού αλλά δε βλάπτει να καλλωπιστούμε λίγο. Θεωρείς ότι είσαι ποθητή και ελκυστική;

Μην εμφανίζεσαι μπροστά του με τρόπο που δε θα ήθελες ποτέ να εμφανιστεί αυτός σε σένα.

Αν βαριέσαι τα πολλά πολλά καλύτερα να κάνεις ένα μπάνιο και να εμφανιστείς με το μπουρνούζι παρά με το σώβρακο της γιαγιάς σου, τις καλτσούλες του Τουίτι και την τρίχα κάγκελο…

Σκεφτείτε όλα αυτά πριν κάνετε σενάρια ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, θυμώσετε μαζί του και τον γεμίσετε ενοχές. Ίσως η λύση να είναι απλή και να βρίσκεται στις παραπάνω εκδοχές.