Πάχυνση και αδυνάτισμα. Ανισόμετρη πάχυνση και αδυνάτισμα στα σημεία που θέλεις

Πάχυνση και αδυνάτισμα : Όταν το πάχος διαμοιράζεται σε όλο το κορμί, το πρόβλημα του αδυνατίσματος είναι σχετικά απλό.

Πάχυνση και αδυνάτισμα

Παρατηρείται όμως πολύ συχνά, χωρίς να είστε πραγματικά υπέρβαρη, να χοντραίνετε σε ορισμένα μόνο μέρη του κορμιού σας. Πως θα αδυνατίσουν αυτά τα μέρη;

Η δίαιτα και τα φάρμακα, εδώ είναι ανίσχυρα.

Εν τούτοις, σας προσφέρονται τρία μέσα, για τοπικό αδυνάτισμα, που απαιτούν όμως χρόνο και επιμονή:

  • η φυσική αγωγή,
  • το μασάζ,
  • η θέρμανση.

Η φυσική αγωγή αποδίδει, εάν γένεται κατά τρόπο έντονο και εξακολουθητικά, με ρυθμό και σε διάρκεια που πρέπει. Συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία να σας καθοδηγήσει στην αρχή 2 έως 3 φορές και έπειτα περιοδικά να ελέγχει τα αποτελέσματα σας, καθώς και αν εφαρμόζετε σωστά τις ασκήσεις σας. Έτσι ένα ωραίο πρωί  θα διαπιστώσετε, ότι πρέπει να μικρύνετε το κογκραίν της φούστας σας ή να κάνετε μια πένσα εδώ κι εκεί.

Το μασάζ παραμένει η κατ’ εξοχήν θεραπεία όλων των παχύνσεων. Το μασάζ με αυτό το θαυμάσιο όργανο, το χέρι, δεν μπορούν να το εφαρμόσουν όλες. Αλλά οι ζώνες και οι κύλινδροι για μασάζ επενεργούν όπως και το χέρι και μπορεί ακόμα και καλύτερα, καθώς και οι παλμικές συσκευές τύπου » χειροπαλμικές» που στερεωμένες στη ράχη του χεριού, επιτρέπουν να συνδυάζεται το μασάζ με το χέρι, με την παλμική κίνηση.

Η επενέργεια του μασάζ δυναμώνει με τη χρησιμοποίηση ουσιών αδυνατίσματος: ιωδιούχες κρέμες, thiosinamine, εκχυλίσματα φυτικά κλπ.

Η θεραπεία τέλος, χρησιμοποιουμένη τοπικά, αποδίδει όχι ευκαταφρόνητα αποτελέσματα. Βέβαια μόνη της δεν αρκεί να λειώσει τους όγκους σας.

Θερμότητα εξ επαφής: επιθέματα θερμά, ηλεκτρικά σκεπάσματα ή καλύτερα με ακτινοβολίες: ή μια απλή φωτιστική λάμπα, εκπέμπουν διάφορες ακτίνες, που διευκολύνουν την απορρόφηση των λιπώσεων.