Ποιο άρωμα ταιριάζει στο στυλ σας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν ένα πολύ πρακτικό τρόπο για να έχουν πάντα στη διάθεση τους το κατάλληλο άρωμα για κάθε περίσταση.

Και αυτός δεν είναι άλλος από το να διαθέτουν μια γκάμα αγαπημένων αρωμάτων με διαφορετικές συνθέσεις. Δροσερές, ανάλαφρες, σοφιστικέ, που να αποπνέουν αισθησιασμό, θηλυκότητα. Ιδιότητες τις οποίες αναζητάμε ανάλογα με την εποχή, την ώρα, τη διάθεση, το περιβάλλον στο οποίο πρόκειται να βρεθούμε.

Κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει τη προσωπική της γκαρνταρόμπα αρωμάτων. Μπορεί κανείς να ζήσει μια στιγμή με κάποιο άλλο. Και ωστόσο να έχει μια εντελώς διαφορετική αντίδραση.

Το άρωμα είναι στοιχείο που μπορεί να καθορίσει τη διάθεση και είναι σημαντικό να έχει μια εντελώς διαφορετική αντίδραση. Το άρωμα είναι στοιχείο που μπορεί να καθορίσει τη διάθεση και είναι σημαντικό να έχεις τη δυνατότητα να την καθορίσεις.

Ποιο άρωμα ταιριάζει στο στυλ σας

Από πού μπορείτε να αρχίσετε

Το πρώτο βήμα είναι να προβλέψετε τις περιστάσεις που θα χρειαστείτε ένα συγκεκριμένο στυλ αρώματος. Όπως θα κάνετε αν είχατε να επιλέξετε ένα στυλ ρούχων για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Διάθεση & Ηρεμία

Πρέπει να είναι κανείς σε ανάλογη διάθεση για να διαλέξει το κατάλληλο για εκείνον άρωμα. Ήρεμες και με καλή διάθεση και χωρίς άγχος διαλέξτε το άρωμα σας.

Δύο έως Τρεις Οίκους  αρωμάτων τη φορά 

Μια καλή επιλογή για να βρείτε το άρωμα  που θα φορέσετε είναι να επισκέπτεστε την αγαπημένη σας μπουτίκ αρωμάτων ή αν επιμένετε στα μεγάλα καταστήματα.

Να απευθύνεστε σε 2-3 οίκους τη φορά. Έτσι ώστε να μην χαθείτε ανάμεσα στις δεκάδες οίκους των αρωμάτων σε μια μόνο επίσκεψή σας …

Η Γνώμη του Άλλου

Αυτός που σας γνωρίζει καλύτερα μπορεί να σας επιβεβαίωση αν το άρωμα που έχετε σκοπό να αγοράσετε εκφράζει την προσωπικότητα. Αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σας με τις αδυναμίες και τα προτερήματα σας.

Τι είδους άρωμα αναζητάτε και για ποιο σκοπό;

Για το πρωινό θα χρειαστείτε κάτι ανάλαφρο και φρέσκο. Για το γραφείο ή για τον χώρο εργασίας κάποιο άρωμα που με τα χρόνια θα αποτελέσει το προσωπικό σας στίγμα και θα ενισχύσει δεόντως το look σας.

Το  βράδυ ένα σοφιστικέ  που θα τονίζει σύγχρονος και την θηλυκότητα σας.

Το που πρέπει να ψεκάσετε ένα υπό δοκιμή άρωμα

Αποφύγετε να δοκιμάσετε στο εσωτερικό του καρπού ή του αγκώνα εάν τα υπό δοκιμή αρώματα είναι πάνω από τέσσερα.

Σας προτείνουμε τα ειδικά χαρτάκια  blotter, και μόνο όταν είστε σίγουρες για το άρωμα τις επιλογής σας δοκιμάστε το στην επιδερμίδα σας.

Όταν δοκιμάσετε πάνω από τέσσερα αρώματα κάντε ένα μικρό διάλειμμα εισπνέοντας το άρωμα κόκκων καφέ που βρίσκονται στα  standδοκιμής αρωμάτων.

Προσέξτε μη καταλήξετε μα ένα άρωμα που τελικά δε σας ταιριάζει

Αγνοήστε τα κλισέ, ένα άρωμα που είναι στη μόδα, ένα άρωμα που είδατε σε διαφήμιση, ένα άρωμα που το είδατε φορεμένο σε άλλη γυναίκα.

Με καθαρό μυαλό και χωρίς να σκέπτεστε τι θα πουν οι άλλοι διαλέξτε το άρωμα  που θα σας ταιριάζει.

Θέλετε να έχει το άρωμα διάρκεια;  

Προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα eau de partum διατηρείτε 4-5 ώρες, ενώ ένα eau de toiletteμόλις  2 με 3.

Για να επιτύχετε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα χρησιμοποιήστε αφρόλουτρο. Κρέμα ή γαλάκτωμα από την σειρά του σώματος του οίκου του αρώματος που επιλέξατε.

Η επιδερμίδα σας θα παραμείνει διακριτικά αρωματισμένη ακόμα και 12 ώρες μετά.

Ψεκάστε  και Φορέστε σωστά το άρωμα σας  

Η σωστή ποσότητα και απόσταση έχει άμεση σχέση με το πόσο δυνατό είναι το άρωμα και το πόσο έντονα θέλετε να μυρίζετε.

Ψεκάστε 4-5 φορές, αλλά εάν πιστεύετε πως κάτι τέτοιο για το ανάλαφρο άρωμα σας δεν είναι αρκετό τότες ψεκάστε 1-2 φορές επιπλέον.

Ψεκάστε 2-3 εκατοστά μακριά από την επιδερμίδα σας όταν το άρωμα σας είναι ανάλαφρο έτσι επιταχύνετε να έχετε διάχυση σε αυτήν και όχι στον χώρο.  

Ψεκάστε σε μισό μέτρο μακριά από την επιδερμίδα και βαδίζοντας μέσα στο σύννεφο που δημιουργείται. Έχετε μεγαλύτερη διάχυση προϋπόθεση σημαντική για ένα πολύ βαρύ άρωμα από το οποίο θα θέλετε ένα πιο διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα.  

Αυτοί είναι οι κανόνες για τα περισσότερα αρώματα που προτείνουν οι ειδικοί.