Πόσο DIVA είσαι ; Το προσωπικό στιλ της καθεμιάς είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και εξαρτάται  ως ένα  βαθμό από το σωματότυπο αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζει και την προσωπικότητα της.

Ντίβα δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνο η Μαρία Κάλλας αλλά το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας, η εργαζόμενη, η νοικοκυρά, η μάνα, η μανάβισσα ακόμα και εκείνη η ασπρόμαυρη γάτα που σε επισκέπτεται μόνο όταν θέλει να φάει.

Το σωστό είναι να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και τις προτάσεις των σχεδιαστών, αλλά μέσα στα ρούχα μας πρέπει να νιώθουμε ωραία, άνετα και να υπάρχει ένα στιλ που να μας χαρακτηρίζει.

Σαφώς και δεν είναι απαγορευτικό να πειραματίζεσαι ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση αρκεί να μη παρασυρθείς σε υπερβολές που δεν σε εκφράζουν και δεν θα υπάρχει ο χρόνος να διορθώσεις.

Πόσο DIVA είσαι ;

DIVA το στιλ που αποπνέει μια ισχυρή προσωπικότητα.

Ρούχα θηλυκά για γυναίκες με αυτοπεποίθηση και αξεσουάρ επιβλητικά συμπληρώνουν την όλη εμφάνιση.

Κάθε Diva που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα μαύρο φόρεμα διαχρονικής αξίας που θα την βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Συνδυάζεται εύκολα με διαφορετικά αξεσουάρ, κοσμήματα, γόβες, τσάντες, πανωφόρια και δημιουργείς εύκολα διαφορετικές εμφανίσεις έχοντας σαν βάση το ίδιο μαύρο φόρεμα.

Κλασσική επιλογή είναι ο συνδυασμός με μαύρα πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ.

Αξεσουάρ σε σχήμα ζώου όπως ένα snake περιδέραιο αλλά και τα τρούκς είναι  απόλυτα trend.

H ντίβα βγαίνει από μέσα σου, από τον αέρα σου, από την αύρα σου.

Η φωνή της συμπεριφοράς, των κινήσεων και του βλέμματός σου θα μιλήσει λεπτομερώς για σένα.

Μην περιμένεις όμως κανένα να σε φωνάξει Diva, εσένα που μέχρι προχθές σε λέγανε Σοφία ή Παναγιώτα.

Αυτό θα το αντιληφθείς από την συμπεριφορά και τη στάση τους απέναντι σε σένα και κυρίως από αυτό που πηγάζει από μέσα σου.

Όταν από όμορφη και κούκλα χαρακτηρίζεσαι ως μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα διαφορετική από τις άλλες τις κοινότυπες, τις δήθεν και τις κάλπικες.