Σεξ στη θάλασσα; Ωραίο ακούγεται! Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές, η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας… Ωραία ακούγεται η  ιδέα για sex μέσα στη θάλασσα.

Το  concept όσο καλό ακούγεται και όσο ωραίο φαίνεται  τα υπέρ είναι ελάχιστα μπροστά στα κατά. Αν σε ερεθίζει η σκέψη του σεξ στη θάλασσα πρέπει να γνωρίζεις ορισμένα πράγματα.

Το νερό της θάλασσας ή της πισίνας περιέχει μικροοργανισμούς που κατά την επαφή φτάνουν αρκετά βαθιά στον κόλπο και πολλές φορές αποτελούν αιτία για κολπίτιδες και σαλπιγγίτιδες.

Η δυσκολία της χρήσης προφυλακτικού μέσα στο νερό κάνει αυτήν την κατά τα άλλα συναρπαστική εμπειρία ακόμα πιο επικίνδυνη.

Σεξ στη θάλασσα; Ωραίο ακούγεται!

Οι γυναίκες που παρουσιάζουν κολεόσπασμο είναι δυνατό να κολλήσουν με τον παρτενέρ τους. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο ώστε να αποκολληθούν. Για το λόγο αυτόν, αν παρουσιαστεί πόνος κατά την επαφή, διακόψετε το σεξ.

Στη θάλασσα όμως η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση. Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμού.

Απολαύστε τον ήλιο, την αμμουδιά της παραλίας κι αν πάλι θέλεις να απολαύσεις το σεξ με το αγόρι σου μέσα στη θάλασσα η επιλογή είναι δική σου.