Σέξι και άνετα νυφικά εσώρουχα. Για να είμαστε κούκλες μέσα και έξω και να μας καμαρώνει ο άντρας μας πρέπει εκτός από το όμορφο νυφικό μας να έχουμε φροντίσει και για τα σέξι εσώρουχά μας. Είναι η πρώτη νύχτα σαν παντρεμένο ζευγάρι, η «πρώτη νύχτα γάμου» δηλαδή και θέλουμε όλα να είναι μοναδικά και ξεχωριστά και να φοράμε κάτι με το οποίο μόλις μας δει ο καλός μας θα ξεχάσει την οποιαδήποτε κούραση του και το μόνο που θα θέλει είναι να μας απολαύσει.

Επειδή όμως τα εσώρουχά μας θα τα φορέσουμε όλο το βράδυ, θα πρέπει εκτός από σέξι να είναι και άνετα και να μας εξυπηρετούν. Να ταιριάζουν με τη συνολική εικόνα μας γιατί παρόλο που δεν φαίνονται, τα σωστά ή λάθος εσώρουχα μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε.

Καταρχήν το χρώμα. Το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση είναι το λευκό της αγνότητας ή κάποιο ροζάκι. Ακόμα και το μπεζ είναι ένα ιδανικό χρώμα. Είμαστε ντυμένες στα λευκά, επομένως αυτά είναι τα μόνα χρώματα που δε «φεγγίζουν».

Η ποιότητα των νυφικών εσωρούχων. Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι τα νυφικά εσώρουχα θα τα φοράμε όλο το βράδυ κάτω από το νυφικό μας το οποίο τις περισσότερες φορές έχει αρκετό ύφασμα ή μπορεί να ιδρώσουμε λόγω καιρού ή λόγω αυξημένης θερμοκρασίας. Επομένως θα ήταν σοφό να επιλέξουμε ένα σετ από βαμβακερά νυφικά εσώρουχα. Το βαμβάκι είναι το μόνο ύφασμα που δεν επηρεάζει την επιδερμίδα.

Η εφαρμογή. Αποφύγετε τα πολύ στενά εσώρουχα τα οποία θα σας δυσκολεύουν στις κινήσεις σας και προτιμήστε άνετα εσώρουχα, τα οποία θα στέκονται στη θέση τους.

Παρόλο που τα δαντελωτά νυφικά εσώρουχα φαίνονται εντυπωσιακά μπορεί να δίνουν ένα άσχημο αποτέλεσμα αν φαίνονται οι γραμμές τους κάτω από το στενό νυφικό μας.

Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο βρακάκι, το σουτιέν το οποίο μπορείτε και να το παραλείψετε αν το νυφικό σας έχει ενίσχυση και το στήθος σας μπορεί να το υποστηρίξει και μην ξεχνάτε τις αντίστοιχες ζαρτιέρες και τις καλτσοδέτες και ετοιμαστείτε για ένα καυτό βράδυ όλο πάθος. Μπορούμε επίσης να φορέσουμε κάποιο κορσέ ο οποίος βοηθάει πολύ στην περίπτωση που έχουμε λίγη κοιλίτσα παραπάνω και θέλουμε να την καλύψουμε ή ένα κοντό baby doll όταν φοράμε ένα ριχτό νυφικό ή ένα νυφικό σε γραμμή άλφα.

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, κορίτσια