Θέλετε να γίνετε η γυναίκα των ονείρων του … τι πρέπει να προσέξετε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα δικά σας θέλω και τις αξιώσεις που έχετε από έναν άντρα. Μετά να πάρετε δραστικά μέτρα, προς αποφυγή κάποιων συμπεριφορών, που μπορεί να αποβούν μοιραίες στην επικείμενη σχέση σας. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν σας καίγεται καρφάκι, μείνετε ο εαυτός σας και αφήστε τον άλλο να παιδεύεται, εφόσον είναι επιλογή του!

Θέλετε να γίνετε η γυναίκα των ονείρων του … τι πρέπει να προσέξετε

Επτά τύποι γυναικών που αποφεύγουν οι άντρες

Η έξυπνη γυναίκα.

Μπορεί οι άντρες κατά κοινή ομολογία να γοητεύονται από μια έξυπνη γυναίκα και να της εκφράζουν μάλιστα και ανοικτά τον θαυμασμό τους, κάνοντας τη διαπίστωση ότι εκτός από ωραία είναι και εύστροφη. Δηλώνουν, ότι θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα και θα μπορούσαν ώρες αμέτρητες να κάθονται καθηλωμένοι και να την ακούν.

Κορίτσια, μην το παίρνεται και τόσο στα σοβαρά… Δε λέω ότι δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας, αλλά για σκεφτείτε αν στο τέλος τέλος αρχίσει και νιώθει μειονεκτικά με την εξυπνάδα σας. Δε θα σας το πει, αλλά το πουλάκι θα πετάξει σε άλλη αγκαλιά, που θα τον κάνει να νιώθει σπουδαίος και όχι βλάκας. Πρέπει λοιπόν να κρατάτε  ισορροπίες. Να μην ξεχνάτε να τον επαινείται και για τα πιο απλά του κατορθώματα και να νιώθει χρήσιμος και ωφέλιμος. Βάλτε λίγο στην άκρη το εγώ σας …ακούστε και θαυμάστε τον σύντροφο σας… Σίγουρα θα είναι πολύ ευχαριστημένος από τη σχέση σας και θα βρει τον τρόπο να σας αποζημιώσει.

Η βολεμένη γυναίκα.

Κατά τα ψέματα, σε ποιον άντρα αρέσει να είναι θύμα και να βρίσκεστε μαζί του σε μια σχέση μετά από μαθηματικούς υπολογισμούς; Δε θα έπρεπε να νιώθετε άσχημα αν ο σύντροφος σας έχει μια οικονομική άνεση, αλλά  αν είναι το πρώτο και μοναδικό κριτήριο που σας κρατάει σε αυτή τη σχέση σίγουρα αυτός δε θα ‘θελε να το ξέρει.

Η ευάλωτη γυναίκα.

Είναι ωραίο να είστε τρυφερή και με ευαισθησίες αλλά δε θα κερδίσετε ποτέ την εμπιστοσύνη του αν είστε ευάλωτη. Έχετε σαν αρχή πάντα το μέτρο στη ζωή σας και μην αφήνετε λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από τον δυναμισμό της προσωπικότητας σας.

Η απελπισμένη γυναίκα.

Δε πάει να είστε μια θεά, μια καλλονή, να περπατάτε και να κάνουν ουρά τα αρσενικά ξοπίσω σας.. όταν ανακαλύψουν ότι είστε καταθλιπτική και απαισιόδοξη,  θα σας αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Πόσο να αντέξει κάποιος να σας παρηγορεί για τις αναποδιές της ζωής, που σας βρήκαν και τελειωμό δεν έχουν… Αλλάξτε στάση ζωής, πρωτίστως για το δικό σας το καλό και μετά για να γίνεται ευχάριστη και στους άλλους.

Η ζηλιάρα γυναίκα.

«Που ήσουν», «με ποιον ήσουν», «πόση ώρα έλλειπες», «σε πήρα τηλέφωνο και το κινητό ήταν κλειστό», «ποια ήταν αυτή που σου μιλούσε»….. και πόσες άλλες ερωτήσεις «ενδιαφέροντος» για να τον ελέγχεται απόλυτα και να τον βάλετε στο βρακί σας. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται χαριτωμένο και να το διασκεδάζει, αλλά όταν αρχίσει να νιώθει  ασφυκτικά και να του κόβεται  η ανάσα θα τρέξει μακριά σας για λίγο  οξυγόνο.

Η γυναίκα κολλημένη με τον πρώην.

Είναι αυτονόητο να είχατε πριν από αυτόν κάποια άλλη σχέση , αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει και να του το θυμίζετε. Είναι ανεπίτρεπτο να μιλάτε για τον πρώην και μάλιστα με νοσταλγικό και ερωτιάρικο ύφος. Για παράδειγμα,  » Στην Σαντορίνη ήρθαμε και με τον Μιχάλη»…» σε ‘κεινο το ταβερνάκι φάγαμε»…» σε αυτήν τη παραλία κολυμπήσαμε»…. κτλ κτλ. Πολύ πιθανό, να νιώσει ότι είναι η καβάτζα σας και αποτελεί για εσάς  κάτι σαν μια λύση ανάγκη. Από το μυαλό θα περνάει η σκέψη ότι εσείς είστε αλλού και περιμένετε και εύχεστε, να επιστρέψει ο πρώην σας. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να πιστεύει  πως είστε μαζί του γιατί δεν αντέχετε τη μοναξιά σας.  Πάντως αν συνεχίσετε έτσι στην καλύτερη περίπτωση να καταλήξετε φίλοι να συζητάτε τα γκομενικά σας και να συμβουλεύετε ο ένας τον άλλο.