Τρεις μάσκες προσώπου, με γιαούρτι, φλούδες αγγουριού και μυζήθρα. Είναι πολύ πρακτικό και βολεύει και την τσέπη μας, να φροντίζουμε την ομορφιά της επιδερμίδας του προσώπου, με απλά, υγιή υλικά που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται,  ήδη στο σπίτι μας, και δεν στερούνται σε αποτελεσματικότητα.

Είναι απαραίτητο κατά καιρό να ασχολείστε με την επιδερμίδα σας με μια υψηλής ποιότητας μάσκα προσώπου. Οι μάσκες προσώπου έχουν αναγεννητικές, θρεπτικές, καθαριστικές και ενυδατικές επιδράσεις. Επιλέξετε μια μάσκα ομορφιάς που να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας. Μια κατάλληλα επιλεγμένη μάσκα προσώπου ενυδατώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα. Καθαρίζει βαθιά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα έως και την ακμή, και προσθέτει βιταμίνες σε όλους τους τύπου δέρματος. Στην λιπαρή επιδερμίδα καθαρίζει του φραγμένους και διευρυμένους πόρους.

Οι αναζωογονητικές μάσκες προσώπου αποκαθιστούν την κυτταρική δραστηριότητα και ρυθμίζουν την παραγωγή του κολλαγόνου. Για την απαιτητική, κουρασμένη ή γηράσκων επιδερμίδα η μάσκα προσώπου είναι απαραίτητη.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μάσκες ομορφιάς για πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Τρεις μάσκες προσώπου, με γιαούρτι, φλούδες αγγουριού και μυζήθρα

Να λοιπόν, τρεις απλούστατες μάσκες ομορφιάς απλές, οικονομικές και αποτελεσματικές!

Μάσκα προσώπου με γιαούρτι.

Η χρησιμοποίηση της μάσκας από γιαούρτι, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, φρεσκάρει το κουρασμένο πρόσωπο.

Τρόπος χρήσης

Αλείφουμε το γιαούρτι με το πινέλο σε όλο το πρόσωπο και το αφήνουμε 15 έως 20 λεπτά της ώρας. Το ξεπλένουμε με ζεστό νερό.

Μάσκα προσώπου με φλούδες αγγουριού.

Είναι καλές για κάθε δέρμα καθώς και για το λαιμό. Μπορούμε να τις επαναλαμβάνουμε συχνά.

Τρόπος χρήσης

Βάζουμε τις φρεσκοκομμένες φλούδες αγγουριού από την εσωτερική τους πλευρά κατά μήκος του προσώπου, πιέζοντας τες ελαφρώς επί 15 έως 20λεπτά. Κατόπιν δεν ξεβγάζουμε το πρόσωπο.

Μάσκα προσώπου με μυζήθρα.

Καθαρίζει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα.

Τρόπος χρήσης

Ανακατεύουμε δύο κουταλιές της σούπας φρέσκια μυζήθρα με μια κουταλιά της σούπας μέλι και το φοράμε επί 20 λεπτά. Το καθαρίζουμε με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με γάλα.