Μαλλιά μακριά, όμορφα και υγιή. Τα όμορφα μαλλιά δίνουν το κάτι παραπάνω στην γυναικεία εμφάνιση και την κάνουν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η έκφραση “όμορφα μαλλιά” δεν αφορά μόνο το χτένισμα ή του κούρεμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα. Τα πραγματικά όμορφα μαλλιά έχουν να κάνουν και με την κατάστασή τους, την υγεία τους, την υφή και τη φύση της τρίχας τους, λιπαρή ή ξηρή, την λαμπερότητα τους, τις ασθένειες που τυχόν έχουν, κ.τ.λ.

Αν έχουμε ψαλίδα την κόβουμε αμέσως.

Αν έχουμε τριχόπτωση επισκεπτόμαστε τον γιατρό μας. Για να δει τα επίπεδα του σιδήρου και της φεριτίνης, της προλακτίνης και τις ορμόνες του θυρεοειδούς.

Φροντίζουμε να ενυδατώνουμε τα μαλλιά μας, με μάσκες. Καλό είναι να τις αφήνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα μαλλιά μας μετά το λούσιμο. Έτσι ώστε να μην αφήνουμε περιθώριο στις τρίχες να αφυδατώνονται και να σπάνε.

Μαλλιά μακριά, όμορφα και υγιή

Μετά το λούσιμο, τοποθετούμε ένα προϊόν με σιλικόνη και μετάξι και αμέσως μετά χρησιμοποιούμε πιστολάκι, που πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα θα κάνουμε υπομονή με λίγο παραπάνω φροντίδα, τόσο με την διατροφή μας, όσο και με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά μας  θα  μακρύνουν περίπου ένα με ενάμιση πόντο τον μήνα