Ζητείται άντρας : Στατιστικώς μας ενημερώνουν πως οι γυναίκες πληθυσμιακά και αριθμητικά υπερτερούμε  σε σχέση με τους άντρες. Το θέμα όμως δεν κλείνει εδώ. Για να υπολογιστεί επ’ ακριβώς η αναντιστοιχία αντρών σε γυναίκες, πρέπει από όσους δηλώνονται ως άρρενες,  να γίνει ξεσκαρτάρισμα σε όσους έχουν ροπή προς το ίδιο φύλο και σε όσους παρουσιάζουν κάποια μορφή ανικανότητας, οφειλόμενης σε θέμα σωματικής ή ψυχολογικής υγείας. Εγώ πάντως αυτά τα αποτελέσματα δε θέλω να τα μάθω!

Τι γίνεται λοιπόν κορίτσια πρέπει να ρίξουμε τον πήχη και οι απαιτήσεις να πέσουν στα πατώματα;  Όχι δε νομίζω!!! Σε όσους προσπαθούν να σας ρίξουν το ηθικό με τέτοιες διαπιστώσεις απαντήστε τους με τσαχπινιά πως υπάρχει και άλλη λύση… Να γίνουμε λίγο περισσότερο αλληλέγγυες μεταξύ μας και να μην περιοριστούμε μόνο σε ανταλλαγή τσαντών και παπουτσιών… Έτσι όλοι θα βολεύονται και θα είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους, ενώ όσοι νομίζουν πως με ότι κι αν κάνουν θα βρουν μια γυναίκα που θα τους ανέχεται λυπάμαι… αλλά τους βλέπω να μένουν μπακούρια!

Ζητείται άντρας… με το άλφα κεφαλαίο!

Τρυφερός και περιποιητικός. Να σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, να τραβάει την καρέκλα για να καθίσεις στο εστιατόριο, να σε βοηθάει να φορέσεις το παλτό σου.

Απλόχερος και κοσμοπολίτης. Να ξέρει πως τα δώρα δεν γίνονται μόνον στην ονομαστική εορτή και τα γενέθλια. Να του αρέσουν τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες. Να σε ξαφνιάζει ευχάριστα με απρόοπτες εκπλήξεις.

Με χιούμορ και διασκεδαστικός αλλά όχι γελοίος. Να μη μνημονεύει τις πρώην του ούτε να θέλει να σας κάνει φίλες. Με ευπρέπεια στη συμπεριφορά και την εξωτερική του εμφάνιση. Να ξέρει έστω τα βασικά και πως δεν είναι της μόδας η άσπρη κάλτσα .

Προσγειωμένος, πιστός και σταθερός. Να σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς κοντά του. Πετυχημένος επαγγελματικά, ευχαριστημένος με τις επιλογές του και χωρίς ανασφάλειες.

Αυθεντικός gentleman. Να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, μοναδική. Να δίνει αξία σε κάθε στιγμή που σε έχει δίπλα του. Να μη βουλιάζει στον καναπέ μπροστά στη τηλεόραση και να μη γυρνάει την πλάτη όταν πέσει στο κρεβάτι. Να φιλάει υπέροχα και η κάθε φορά μαζί του στο σεξ να είναι απλά φανταστική.

Όποια νομίζει πως αυτά είναι λεπτομέρειες ας σκεφτεί πως αυτές κάνουν τη διαφορά!

Γραμματικοπούλου Κωνσταντία

Γραμματικοπούλου Κωνσταντία

Marketer – Εκπαιδευτικός