Αεροβική, βάρη, πιλάτες βοηθούν το αδυνάτισμα. Κατηγορίες γυμναστικής που βοηθούν στο αδυνάτισμα:

  • αεροβική,
  • βάρη,
  • πιλάτες.

Εδώ θα εξετάσουμε τον τρόπο που λειτουργεί η κάθε μία, γνωρίζοντας πάντα,  ότι το μεγαλύτερο όφελος είναι όταν σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα που περιέχει και τα τρία αυτά είδη γυμναστικής. 

Όταν ιδρώνουμε κατά την άσκηση, είναι καλύτερο, επειδή καίμε περισσότερες θερμίδες. Μην αποφεύγετε τα βάρη.

Για να σχηματίσετε το σώμα σας, σηκώστε όσο περισσότερα βάρη αντέχετε, για 8-15 επαναλήψεις. Η εφίδρωση αποτοξινώνει το σώμα μας. 

Το Pilates και η γιόγκα έχουν πολλά οφέλη στην υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της ευλυγισίας και της στάσης του σώματος που μπορούν να μας βοηθήσουν να αισθανόμαστε και να φαινόμαστε λίγο πιο ψηλοί.

Αεροβική γυμναστική:

Όταν αναφερόμαστε στο αδυνάτισμα, η αεροβική γυμναστική είναι ο βασιλιάς.

Πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής που καίει μαζικά λίπος, ενώ παράλληλα προάγει την καλή υγεία. Συνήθως γίνεται σε γκρουπ σε γυμναστήρια, ωστόσο μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι.

Ο σκοπός της αεροβικής γυμναστικής είναι η διατήρηση των καρδιακών παλμών περίπου στο 60% με 80% του μέγιστου καρδιακού παλμού για την ηλικία και για χρονικό διάστημα περίπου 20 λεπτών.

Η αεροβική γυμναστική δίνει βαρύτητα στη διάρκεια και όχι στη στιγμιαία δύναμη. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής και γρήγορα θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα.

Γυμναστική με βάρη:

Αυτό το είδος γυμναστικής μπορεί να επιτύχει σύσφιξη, ανόρθωση και αύξηση του μεταβολισμού (μακροπρόθεσμα). Οι ασκήσεις με βάρη σφίγγουν και δυναμώνουν τους μύες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού (καίτε περισσότερη ενέργεια ακόμα και όταν κοιμάστε), καθώς και την απώλεια των περιττών κιλών.

Η γυμναστική με βάρη σμιλεύει το σώμα και καλό είναι να συνδυάζεται με την αεροβική.

Πιλάτες:

Ότι είναι η γιόγκα για την ανατολή είναι το πιλάτες για τη δύση. Το πιλάτες είναι ένα είδος γυμναστικής που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας. Τα αποτελέσματα αυτής της γυμναστικής είναι πολύ καλά, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένετε για λίγο καιρό μέχρι να δείτε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Αεροβική, βάρη, πιλάτες βοηθούν το αδυνάτισμα

Για να κάψετε περισσότερο λίπος, δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης που συνδυάζει την ενδυνάμωση με υψηλής έντασης καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις και χαμηλότερης έντασης ασκήσεις. Και φυσικά, συμπληρώστε το πρόγραμμά σας με μια υγιεινή διατροφή.