Χαλάρωμα προσώπου και σύσφιξη των ιστών. Το χαλάρωμα του προσώπου επιδεινώνεται μετά τον τοκετό στα 80% των γυναικών που έχουν ήδη χαλαρούς ιστούς. Και ιδιαιτέρως σε γυναίκες που έχουν περάσει τα 30 τους χρόνια. Αυτό θεραπεύεται εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος με τις νέες μεθόδους συσφίξεως των ιστών. Οι οποίες βασίζονται στην ταχεία και μόνιμη επανόρθωση των ιστών του προσώπου.

Οι ιστοί αυτοί, όπως είναι γνωστό, με την πάροδο του χρόνου υφίστανται μια φυσιολογική χαλάρωση. Η οποία αρχίζει συνήθως από τα 25 ή 30 χρόνια και συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά, φθάνοντας μέχρι του σημείου, ώστε να δημιουργούνται αληθινές παραμορφώσεις στο πρόσωπο.

Χαλάρωμα προσώπου και σύσφιξη των ιστών

Η χαλάρωση αυτή πρωτοεμφανίζεται στα δύο άκρα του στόματος. Συνεχίζεται στα μάγουλα και κάτω από το πηγούνι, σχηματίζοντας το γνωστό διπλοσάγονο.  Αρχικά, η μόνη θεραπευτική μέθοδος των χαλαρώσεων αυτών ήταν το απλό μασάζ με τα χέρια ή με ορισμένα μηχανήματα. Τα οποία μας έδιναν πολύ μέτρια αποτελέσματα.

Σήμερα, όμως, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, νέας τεχνολογίας μηχανήματα και νέες μέθοδοι σύσφιξης  έχουν δώσει  σπουδαία αποτελέσματα, ξαναφέρνοντας  το πρόσωπο στην αρχική νεανική του φόρμα.

Οι  μέθοδοι αυτοί  έχουν άριστα αποτελέσματα όχι μόνον στην περίπτωση των εγκύων, αλλά και γενικώς των γυναικών και των ανδρών, που έχουν υποστεί χαλάρωση των ιστών του προσώπου.

Η χειρότερη περίπτωση χαλάρωσης, η οποία παρουσιάζει καθολική πτώση των γραμμών του προσώπου, μπορεί σήμερα να αντιμετωπιστεί και να σημειωθούν λαμπρά αποτελέσματα ακόμη και σε γυναίκες πολύ προχωρημένης ηλικίας.