ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου. Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και με αυτό κλείνει η εποχή της Άνοιξης. Ανήκει στο στοιχείο του αέρα και συμβολίζει την ανάγκη για επικοινωνία, την επιθυμία για νέες εμπειρίες και τη διάθεση για γνώση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας και είναι πολύ δημιουργικοί. Διακρίνονται από εξυπνάδα, εφευρετικότητα και διπλωματία. Δείχνουν ενδιαφέρον για τα πάντα και πολλές φορές η βιασύνη τους κάνει ανακριβείς. Η φιλομάθεια και ο εκπληκτικός πνευματικός τους κόσμος τους βοηθάει να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά κάποιες φορές καταβάλλονται από αναποφασιστικότητα και δυσκολεύονται να καταλήξουν σε κάτι.

Το στοιχείο του αέρα τους δημιουργεί την ανάγκη για κίνηση και επικοινωνία με όλο τον κόσμο. Οι τρεις λέξεις που τους χαρακτηρίζουν είναι: ευστροφία, ανησυχία και προσαρμοστικότητα. Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο τους είναι ο Ερμής, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη διανόηση, τη συγκομιδή πληροφοριών και την προσαρμοστικότητα. Οι Δίδυμοι γίνονται άριστοι δάσκαλοι, νομικοί, πολιτικοί με ευχέρεια στις ξένες γλώσσες. Η καλή ρητορική τους δεν αφήνει ανεπηρέαστο κανέναν γι’ αυτό στο ζώδιο των Διδύμων συναντάμε πολλούς καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και διπλωμάτες. Πολλοί όμως έχουν διαπρέψει  στο εμπόριο και τις παραγωγικές διαδικασίες. Η ευχέρεια του λόγου τους βοηθάει στις συναλλαγές και με την ευστροφία που τους διακρίνει δε βγαίνουν ποτέ χαμένοι.

Οι βαρετές παρέες δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητα τους και από τους φίλους τους περιμένουν συμπαράσταση και συμβουλές όταν βρίσκονται στα δύσκολα. Το χιούμορ είναι ένα από τα βασικά τους στοιχεία και σε συνδυασμό με την ικανότητα του αυτοσχεδιασμού εκπλήσσουν πάντα ευχάριστα τους γύρω τους. Απεχθάνονται τα κλάματα, τις ζήλιες και τις μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Η γυναίκα Δίδυμος έξυπνη και δραστήρια εκπλήσσει τους γύρω της με την ευστροφία του μυαλού της και την πολυμορφία της σκέψης της. Έχει ανάγκη από κίνηση γι’ αυτό της αρέσουν τα ταξίδια, η συλλογή εμπειριών και η επικοινωνία με κάθε τύπο ανθρώπου μέσα από ένα αδιάκοπο ενδιαφέρον για κάθε χαρακτήρα που συναντά.

Τη διακρίνει η ευχέρεια να δικαιολογεί όλα της τα ελαττώματα και μπορεί να εντυπωσιάσει εύκολα και ιδιαίτερα έναν άντρα με την κομψή και πάντα προσεγμένη εμφάνιση της. Γοητευτική, πάντα ευγενική χαίρεται τη ζωή και απολαμβάνει το φλερτ. Είναι εργατική και της αρέσει να μαθαίνει, να ξοδεύει και να απολαμβάνει με άνεση. Απεχθάνεται την καταπίεση, τη ζήλεια, τις συμβατικές σχέσεις και τη μιζέρια.

Κάποιες φορές μπορεί να γίνεται συναισθηματικά ανασφαλής αλλά ποτέ δεν είναι διατεθειμένη να κάνει συμβιβασμούς στον έρωτα. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία είναι πετυχημένη και από τον άντρα που θα σταθεί πλάι της απαιτεί να ενδιαφέρεται με πάθος γι’ αυτήν, να της έχει εμπιστοσύνη και να την καταλαβαίνει.

Γενικά η γυναίκα Δίδυμος είναι μια διανοούμενη γυναίκα με επιχειρηματικό πνεύμα. Διαπρέπει στις δημόσιες σχέσεις και είναι γεννημένη για κίνηση, δράση και νέες εμπειρίες τόσο  στην επαγγελματική όσο και την ερωτική της ζωή.