Φλερτ κινήσεις, πολύ απλές και κατανοητές για όλες…

Κορίτσια δώστε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί με αυτές τις κινήσεις  θα του δώσετε να καταλάβει ότι τον γουστάρετε και θα θέλατε να κάνετε κάτι μαζί του

Φτιάχνετε τα μαλλιά σας 

Φτιάχνετε  τα μαλλιά σας για να δείχνετε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και για να φαίνεστε ωραία μπροστά του.

Κοιτάτε έντονα τα χείλη του

Έχετε καρφωμένα τα μάτια σας  στα χείλη του αυτό δείχνει ότι όχι μόνο τον αρέσετε, αλλά σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε και το πως φιλάει!

Μην σταυρώνετε τα πόδια σας 

Οι γυναίκες με ανοιγμένα πόδια (μην πάει το μυαλό σας στο σεξ), είναι ανοικτές για σχέσεις και σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι για το φλερτ σας. Από την άλλη τα σταυρωμένα πόδια, δείχνουν έναν τοίχο μπροστά του.

Να είστε γυρισμένη προς αυτόν

Του δείχνεις να καταλάβει  ότι θέλετε να τον απολαύσετε  και για αυτό αλλάζετε την θέση του σώματος σας, ώστε να έχετε καλύτερη θέα. Δείξτε του ότι είστε απορροφημένη με αυτόν τον τρόπο, όσο καλύτερα γίνεται.

Βρίσκεις λόγους να είσαι κοντά του

Όταν τον εντοπίσετε σε κάποια εκδήλωση πλησιάστε κοντά του και δείξε του, ότι σου  αρέσει  και θέλεις να κάνεις  κάτι μαζί του. Είναι ακριβώς όπως οι μαγνήτες, που τραβιούνται μεταξύ τους.

Πιάσε του το χέρι

Εκεί που κάθεσαι και μιλάς μαζί του, άγγιξε το χέρι του. Δείξε του ότι είσαι οικεία μαζί του και ότι τον έχεις σίγουρα πολύ ψηλά στην υπόληψη σου. Είναι ένας τρόπος να του δείξεις τα συναισθήματα σου.

Χαμογελά ή γέλασε με την καρδιά σου 

Γέλασε με το παραμικρό του αστείο ακόμα και αν αυτό δεν είναι τόσο καλό, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που το κάνεις. Είναι πολύ φανερό και θα το καταλάβει με την μια, ότι τον γουστάρετε σίγουρα.