Φυσικός χυμός αποτοξίνωσης με καρότο, μήλο και σέλινο. Ενισχύστε τη φυσική ικανότητα του οργανισμού για αποτοξίνωση με ένα φυσικό χυμό από καρότο, μήλο και σέλινο.

Τα αντιοξειδωτικά και οι βιταμίνες του μήλου, του καρότου και του σέλινου μας προσφέρουν ένα τονωτικό κοκτέιλ διεγείροντας τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ισορροπώντας το βάρος και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.

Υλικά

1 καρότο

1 μήλο

250γρ. σέλινο

Φυσικός χυμός αποτοξίνωσης με καρότο, μήλο και σέλινο

Τρόπος εκτέλεσης συνταγής

Πλένουμε καλά τα υλικά μας και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε στο μπλέντερ το σέλινο με λίγο νερό και το πολτοποιούμε.

Στη συνέχεια βάζουμε στον αποχυμωτή το καρότο, το μήλο και το χυμό από σέλινο, τα χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα και ο χυμός μας είναι έτοιμος!

Μικρές συμβουλές

Αν δεν σας αρέσει το σέλινο τότε μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μαϊντανό ή σπανάκι.

Το χυμό αποτοξίνωσης δεν μπορούμε να τον καταναλώνουμε καθημερινά, συνιστάται να το πίνουμε μισή ώρα πριν το πρωινό για 1 – 2 εβδομάδες.

Με κάθε ποτήρι που καταναλώνουμε θα πρέπει να ακολουθούν και 1 – 2 ποτήρια νερό.

Detox χυμός

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για τους detox χυμούς και τις ιδιότητές τους.

Πλέον θεωρείται ο αγαπημένος τρόπος των stars του Hollywood να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους και να αποκτούν ενέργεια, κυρίως πριν από κάποιο σημαντικό event.

Σε γενικές γραμμές, η αποτοξίνωση με φρέσκα φρούτα και λαχανικά είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δώσεις στο ανοσοποιητικό σου σύστημα τη θρεπτική ώθηση που χρειάζεται και φυσικά να δεις αποτέλεσμα στη ζυγαριά σου.