Γαλλικό μανικιούρ. Με το γαλλικό μανικιούρ, τα νύχια σας θα φαίνονται περιποιημένα και κομψά.

Το γαλλικό μανικιούρ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Το προτιμούν οι νύφες αλλά αποτελεί και τον πιο κλασικό, τον πιο φυσικό και τον πιο απλό τρόπο βαψίματος των νυχιών. Πέρα από όλα αυτά δείχνει τέλειο σε όλες. Αυτό το στυλ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες είτε με κοντά είτε με μακριά νύχια και προσφέρει ένα  διακριτικό μανικιούρ που εντυπωσιάζει με την κομψότητά του.

Tα κυριότερα βήματα είναι:

1. Σε καθαρά νύχια περάστε μια προστατευτική διάφανη βάση, για να μην ξεφλουδίσουν.

2. Σχεδιάστε τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή στην άκρη των νυχιών με το ανάλογο λευκό βερνίκι. Σε μερικές συσκευασίες υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα που βοηθούν να πετύχετε το σχήμα του μισοφέγγαρου. Αφού στεγνώσει, επαναλάβατε μία ακόμη φορά.

3. Μόλις το λευκό βερνίκι στεγνώσει εντελώς, περάστε μία στρώση από ροζ βερνίκι σε όλη την επιφάνεια ή όποια άλλη απόχρωση έχετε επιλέξει.

4. Τελειώστε περνώντας με διάφανο σκληρυντικό βερνίκι όλο το νύχι για έξτρα προστασία.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια διαχρονική τάση για τα νύχια και κουβαλάει μια ιστορία χρόνων!

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί σίγουρα την επικρατέστερη τάση στα νύχια για φέτος. Στη σύγχρονη εκδοχή του πειραματίζεται με διαφορετικά χρώματα και γκλίτερ, συνθέτοντας ένα μανικιούρ ιδανικό για να εντυπωσιάζεται με την παρουσία σας..

Αν αγαπάς και λατρεύεις το γαλλικό μανικιουρ μπορείς να το ανανεώσεις με αυτούς τους τρόπους! Μπορείς να το εφαρμόσεις σε κοντά νύχια, σε μακριά ή ακόμα σε μικρή επιφάνεια νυχιού!