Γυαλιά ηλίου για ωραία μάτια και ακαταμάχητο βλέμμα. Το σχήμα των γυαλιών μπορεί να είναι ζήτημα προσωπικού γούστου, εκείνο όμως που πρέπει να προσεχθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια είναι  η οπτική τους ποιότητα. Πρέπει να μην αλλοιώνουν την εικόνα και να προστατεύουν πραγματικά τα μάτια από τις υπεριώδεις ακτίνες. Μπορεί η τιμή τους να είναι λίγο πιο ακριβή αλλά προστατεύουν πραγματικά το μάτι και το χρώμα τους δεν ξεβάφει.

Γυαλιά ηλίου για ωραία μάτια και ακαταμάχητο βλέμμα

Φορέστε γυαλιά και αποφύγετε τις ρυτίδες

Τα μαύρα γυαλιά ταυτόχρονα με την προφύλαξη των ματιών από τις ηλιακές ακτίνες, βοηθούν τη γυναίκα να κινείται άνετα στο δυνατό ήλιο. Χωρίς να ζαρώνει τα μάτια της, πράγμα που τη βοηθά να αποφύγει τη δημιουργία ρυτίδων. Σε πολύ δυνατό ήλιο είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιούμε γυαλιά με κλειστά πλάγια.

Για να αποφύγουμε τη διαφορά χρώματος του δέρματος του προσώπου που προκαλεί το διαρκές φόρεμα των γυαλών. Πρέπει να αλλάζουμε τακτικά τη θέση των γυαλιών σπρώχνοντας τα ελαφρώς πότε προς τα εμπρός και πότε προς τα πίσω.

Πολλά άτομα, άντρες και γυναίκες, παρουσιάζουν κάτω από τα μάτια μια αντιαισθητική σκουρόμαυρη ή καφέ σκιά, που δίνει μια θλιβερή και κουρασμένη όψη στο πρόσωπο. Τα κομμένα μάτια δημιουργούνται από διάφορες αιτίες, που θα αναλύσουμε με λεπτομέρειες σε επόμενα άρθρα.

Η μαύρη σκιά που παρουσιάζουν κάτω από τα μάτια πολλά άτομα, προκαλείται είτε από μια τοπική αλλοίωση των ιστών του δέρματος. Είτε από ένταση της χροιάς του, είτε από την συνύπαρξη και των δύο αυτών αιτιών.