Κινητό και σεξ ! Απίστευτο και όμως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι ανάμεσά μας που χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ κι όχι ένας και δύο αλλά πολύ περισσότεροι.

Έρευνα

Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε στη Βρετανία, το 62% των γυναικών και το 48% των ανδρών έχουν διακόψει το σεξ για να ελέγξουν το κινητό τους. Απαντήσανε σε μία τηλεφωνική κλήση. Στείλανε μήνυμα, διάβασαν ένα e-mail ή τσεκάρουν το προφίλ τους σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο (βλ. Facebook, Twitter, Instagram).

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν για την αντίδραση του συντρόφου τους και απάντησαν πως δεν τους ενόχλησε.

Το 94% των Βρετανών ενηλίκων δηλώνει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς σεξ. Όχι όμως δίχως το κινητό τηλέφωνο. Έτσι απάντησαν στην έρευνα που της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας «Daily Mail». Οι Βρετανοί πολίτες δηλώνουνε εξαρτημένοι σε μεγάλο βαθμό από την κινητή τηλεφωνία. Το 9% όσων συμμετείχαν στην έρευνα προτιμά το κινητό τηλέφωνο από τα παιδιά του!

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.570 Βρετανοί πολίτες , ηλικίας 18 έως 30 ετών. Από στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι το 62% των Βρετανών προτιμά να αποχωριστεί τη σύντροφό του παρά το κινητό του.

Επτά στους δέκα απάντησαν ότι μπορούν να ζούνε χωρίς το αυτοκίνητό τους. Όχι όμως χωρίς το κινητό τους.

Τέλος, το 55% των Βρετανών δεν τον ενοχλεί να στερείτε το κρεβάτι του αλλά όχι το κινητό του.

Κινητό και σεξ !

Συμπέρασμα

  • Να απενεργοποιείτε τα κινητά σας όταν κάνετε σεξ.
  • Απόλαυσε το σεξ με τον σύντροφό σου.
  • Τα κινητά θα τα έχετε και μετά, τον παρτενέρ σας στο κρεβάτι μπορεί και όχι.

Ακολούθα την σελίδα του aboutwoman στο facebook