Κομψό μακιγιάζ…

Καλή εβδομάδα ομορφιές μου!!

Σας έλειψα; Εσείς πάλι, πολύ!!

Σήμερα θα δώσουμε ένα μικρό tip για το πως θα κάνουμε το μακιγιάζ μας να δείχνει κομψό, προσδίδοντας του ένα σατινέ αποτέλεσμα, χωρίς τις ενοχλητικές δυσχρωμίες που εμφανίζονται κατά την εφαρμογή του foundation.

Πόσες φορές δεν έχει συμβεί…;

Αυτό γίνεται διότι σε κάποια σημεία παρατηρείται στο δέρμα μας ξηρότητα… άρα την αρχή την κάνουμε από πριν με σωστή ενυδάτωση, και όταν λέω από πριν δεν εννοώ πριν 2 λεπτά, γιατί κουκλάκι μου, τι να σου κάνει και αυτή η έρημη η ενυδατική η οποία έχει κλάψει όσες φορές ανοίγεις το ντουλάπι του μπάνιου, χωρίς να της δίνεις καμιά σημασία;

Αχ τι θα σε κάνω…!!!

Για την βασική φροντίδα ενυδάτωσης θα μιλήσουμε στα επόμενα «ραντεβού» μας…

Εγώ βλέπεις σ’ εμπιστεύομαι και συνεχίζω ξέροντας ότι έχεις κάνει μια σωστή εφαρμογή ενυδατικής, μάσκας και peeiling μέσα στην εβδομάδα και έχοντας καταναλώσει αρκετά λύτρα νερό …

Σε βλέπω πως με κοιτάς!!…κατάλαβα..καλά κρασιά..!!

Λοιπόν αγαπημένη, πριν την προετοιμασία του μακιγιάζ της εξόδου, όπως συνηθίζουμε να λέμε, μπορείς να εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρεμούλα ή ακόμα καλύτερα το γνωστό σε όλους μας serum!! Ένα οποιοδήποτε..serum, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εταιρείες, δερμοκαλλυντικές, παραφαρμακευτικές, εμπορικές που παρέχουν αυτό το μπουκαλάκι και με διάφορες τιμές, κάνε την έρευνα σου … Άσε που μπορεί να έχεις μέσα στα εκατοντάδες δειγματάκια πάνω στο πλυντήριο σου ένα τέτοιο.., μήπως να ρίξεις μια ματιά; Κάπου εκεί πνιγμένο μέσα στο χαμό θα ‘ναι. Αυτό λοιπόν λόγω του μικρού του μοριακού βάρους, εισχωρεί στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και κάνει βαθιά ενυδάτωση, αν το χρησιμοποιήσεις και σε συνδυασμό με την κρέμα σου, ποιος σε πιάνει…!!!

Το πρόσωπο σου θα κάνει πάρτυ από το «νεράκι» που τόσο έχει στερηθεί και θα στο ανταποδώσει παρατηρώντας να κλέβεις πάλι τις εντυπώσεις.!!!

Έχει την ιδιότητα λοιπόν πέρα από την εύκολη και γρήγορη ενυδάτωση, να γεμίζει τις αυλακώσεις των σημείων έκφρασης. Είδες η λέξη ρυτίδα είναι απαγορευμένη. Τρομάρα μου, συγχύστηκα πάλι.

Κατά την εφαρμογή του αν ακουμπήσεις το πρόσωπο σου θα νιώσεις μια σατινέ και απαλή υφή… για πολλά χάδια μιλάμε…!!

Εφόσον αφήσεις για ένα λεπτάκι μέχρι ν’ απορροφηθεί είναι η κατάλληλη ώρα για να εφαρμόσεις το makeup!!!

ΩΩΩΩ!!!! Θεά!!!!

Εκτός ότι θα νιώσεις τη διαφορά θα την δεις κιόλας και ναι είναι το ίδιο foundation που βάζεις καθημερινά..!!

Αυτά από μένα dolls… θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα μέχρι τότε… Εντυπωσιάστε!!!

Πολλά φιλιά