Νυφικά γάντια ακόμα και το καλοκαίρι. Ακόμα και αν έχετε συνδυάσει τα νυφικά γάντια με περιόδους με κρύο το παρόν άρθρο μας σίγουρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψή σας και πιθανόν να σας κάνει να τρέχετε να βρείτε το κατάλληλο κομμάτι που θα δώσει την τελευταία πινελιά καλαισθησίας στην εμφάνισή σας.

Καταρχήν από αρχαιοτάτων ακόμα χρόνων τα γάντια έδιναν μια αριστοκρατική αίσθηση στην εξωτερική εμφάνιση όχι μόνο της νύφης αλλά και γενικότερα μιας γυναίκας της υψηλής κοινωνίας. Αν παρατηρήσετε, τους γαλαζοαίματους γάμους θα δείτε ότι ακόμα και σήμερα τα γάντια παραμένουν σταθερά στις νυφικές επιλογές.

Αν πάλι είστε φαν του ρομαντικού στυλ, δεν υπάρχει καλύτερο αξεσουάρ για να προστατεύσετε τα χέρια σας. Ταιριάζουν επίσης σε νύφες με vintage διάθεση και με πιο ρετρό στυλ.

Νυφικά γάντια ακόμα και το καλοκαίρι

Για λόγους καλαισθησίας. Κάποιες από τις νυφούλες μας έχουν κάποιο σημάδι στο χέρι το οποίο θέλουν να κρύψουν με κομψό τρόπο ή ακόμα είχαν κάποιο μικρό ατύχημα που τις ανάγκασε να δέσουν τον καρπό τους με κάποια γάζα. Για αυτές τις νύφες η επιλογή των νυφικών γαντιών φαντάζει ιδανική.

Με γάντια ή μη φροντίστε να είστε η πιο όμορφη νύφη. Με τις κατάλληλες συμβουλές μέσα από το blog μας σίγουρα θα το πετύχετε πολύ πιο εύκολα!