Ο γάμος το Σεπτέμβρη και τα χαρακτηριστικά του. Ο Σεπτέμβρης σίγουρα είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για να παντρευτεί κανείς. Αφού ο καιρός είναι ακόμα γλυκός και ευχάριστος χωρίς όμως να έχει την υπερβολική ζέστη των δύο προηγούμενων μηνών.

Επίσης, η γενικότερη χαλαρότητα που επικρατεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη ενέργεια και να επικεντρωθείτε στην αρτιότερη οργάνωση και προετοιμασία του γάμου σας.

Επιπλέον, θα κλείσετε το καλοκαίρι σας με τον πιο όμορφο τρόπο. Θα αρχίσετε τη νέα σεζόν με την έναρξη της κοινής σας ζωής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που ο Σεπτέμβρης είναι πολύ δημοφιλής μήνας για γάμο. Σύμφωνα με έρευνα το 14% των γάμων τελούνται το μήνα αυτό.

Ο γάμος το Σεπτέμβρη και τα χαρακτηριστικά του

Ας ρίξουμε και μια ματιά και τι λένε τα άστρα για όσους επιλέγουν να παντρευτούν το μήνα αυτό. Οι λέξεις που θα διακρίνουν το έγγαμο βίο σας είναι τάξη και ασφάλεια.

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου χαρακτηρίζονται από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελειομανία και την προθυμία να βοηθήσουν τους άλλους. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα περάσουν όχι μόνο στη σχέση των δύο συντρόφων αλλά και σε αυτή με τα παιδιά σας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε άψογοι γονείς.

Προσέξτε όμως γιατί τα άτομα που είναι γεννημένα το Σεπτέμβρη πολλές φορές είναι δογματικά. Με αποτέλεσμα ενίοτε να απορρίπτουν το διάλογο και ο γάμος σας να κινδυνεύει από εσωστρέφεια αν πάρει αυτό το γνώρισμα.

Το σεξ θα χαρακτηρίζεται και αυτό από μια σταθερότητα χωρίς εντάσεις  και καλό θα ήταν να φροντίζετε να κάνετε εκπλήξεις στο σύντροφό σας για να μη ρουτινιάσετε.

Η οικογένειά σας θα είναι πολύ δεμένη μιας και ο γάμος για τον Παρθένο είναι μια ιερή δέσμευση απαράβατη. Επιπλέον,  ένας Παρθένος φροντίζει πάντα να έχει λυμένα τα οικονομικά του προβλήματα. Επομένως πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει να κλονιστεί ο γάμος σας λόγω χρηματικών διαφωνιών.

Ρομαντικό σκηνικό και η εύνοια των ζωδίων μαζί σας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για μια ευτυχισμένη τελετή;