Παντρεύτηκα έναν γκέι χωρίς να το ξέρω ! Άννα από Κυκλάδες. Αγαπητό μου Aboutwoman.gr:

Με λένε Άννα  και χωρίς να το ξέρω, παντρεύτηκα έναν γκέι. Η ιστορία μου ξεκίνησε ρομαντικά, με το ενδιαφέρον ενός όμορφου και πλούσιου νέου σε μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια της Γ΄ λυκείου.

Είχε έρθει για διακοπές το Πάσχα στο νησί με την οικογένεια του και γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες. Είχε δείξει ενδιαφέρον αλλά ήταν αρκετά μεγαλύτερος και δεν έδωσα σημασία. Για κακή μου τύχη όμως είχαν δικό τους εξοχικό και ήρθαν ξανά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τότε ξεκίνησε ένα πολύ έντονο φλερτ από τη μεριά του που δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη. Όλες οι φίλες μου ήταν γοητευμένες μαζί του και μου έλεγαν ευθέως πόσο με ζήλευαν … δεν ήξεραν όμως πόσο βαθιά νυχτωμένες ήταν!!!

Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα στην οικογένεια μου. Μεταξύ πλάκας και αστείου έλεγαν στους γονείς μου πως θα με χάσουν γρήγορα..πως θα φύγω από το νησί για την πρωτεύουσα.. να με χαρούν τώρα που με έχουν γιατί μετά θα με βλέπουν κάθε καλοκαίρι  και διάφορα τέτοια.

Εν τω μεταξύ και ο νεαρός ήταν διαχυτικός και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ερχόταν να με πάρει από το σπίτι… με συνόδευε τα βράδια μέχρι την πόρτα και διάφορα τέτοια ιπποτικά που με έκαναν να τον βλέπω με συμπάθεια.

Χωρίς λοιπόν να συμβαίνει κάτι ουσιαστικό και κάνοντας μόνον παρέα μαζί με τους υπόλοιπους φίλους μας δημιουργήθηκε η εντύπωση πως έχουμε δεσμό.

Βρέθηκα ουσιαστικά μέσα σε μια σχέση χωρίς να το καταλάβω και ο νεαρός είχε όλο το πακέτο ..νέος, ωραίος, ρομαντικός, ευκατάστατος.. όπως καταλαβαίνετε είχε και τις ευχές των δικών μου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ζούσα το παραμύθι μου σαν γνήσια σταχτοπούτα. Η ζωή μου είχε γίνει ένα ρομάντζο  γεμάτη, δώρα, γλυκόλογα, διασκέδαση .. τα πάντα. Το μόνο που έλειπε ήταν ο έρωτας δηλαδή το σεξ.

Παντρεύτηκα έναν γκέι χωρίς να το ξέρω !

Αρχικά νόμιζα πως ένιωθε σεβασμό για το νεαρό της ηλικίας μου. Ήξερε πως πέρα από ανόητα φλερτ με συνομήλικους μου δεν είχα προχωρήσει ποτέ παραπέρα.

Θεώρησα πως θα ήθελε η πρώτη μας φορά να είναι εξαιρετικά ωραία και ήμουν σίγουρη πως θα ετοίμαζε κάτι πολύ σπέσιαλ. Μια φορά ωστόσο με είχε προβληματίσει πολύ για τη συμπεριφορά του, χωρίς όμως να μπορώ να το συζητήσω με κανέναν.

Ήμασταν  για βραδινό μπάνιο στη θάλασσα. Γέλια, αγκαλιές, πειράγματα και ο ερωτισμός διάχυτος κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι. Θυμάμαι να τον θέλω πολύ και να του το δείχνω.

Είχα γραπωθεί  πάνω του και τα πόδια μου ήταν σφιχτά γύρω από τη μέση του. Τον έπνιξα στην κυριολεξία στα φιλιά και εκείνος  απαθέστατος περίμενε πότε θα τελειώσω για να ελευθερωθεί από τα δεσμά του.

Μάλιστα ένιωσα και λίγο άσχημα, αλλά  τι στην ευχή, ήμασταν ήδη αρραβωνιασμένοι και με ετοιμασίες για το γάμο μας τέλη του Σεπτέμβρη. Μετά το καλοκαίρι λοιπόν γάμος… για να μη χάσουμε και το «κελεπούρι».

Τέλος πάντων το περιστατικό ψυχρότητας του αγαπημένου μου πρίγκιπα δεν μπορούσα να το συζητήσω με κανέναν γιατί φοβόμουν πως θα με κακοχαρακτήριζαν.

Μου είχε καρφωθεί και η ανόητη ιδέα πως μπορεί να περίμενε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Σας ακούω να γελάτε… εδώ ταιριάζει απόλυτα το μικρή και άβγαλτη.

Παντρεύτηκα έναν γκέι χωρίς να το ξέρω !

Η μέρα του γάμου έφτασε γρήγορα, λίγο οι διάφορες προετοιμασίες, λίγο τα θαλασσινά μπάνια το καλοκαίρι πέρασε χωρίς να το καταλάβω.

Ο γάμος ήταν υπερπαραγωγή, τελετή δίπλα στην ακρογιαλιά, ανθοστολισμοί σε όλη την παραλία, γλέντια ξεφαντώματα. Ένας γάμος που θα τον θυμούνται στο νησί για πολλά χρόνια.

Τότε ήταν που τελείωσε για μένα το παραμύθι, αλλά στην κυριολεξία παραμύθι, γιατί όταν κάποιος σου κρύβει αλήθειες και σε αφήνει να φαντάζεσαι διάφορα είναι το χειρότερο ψέμα.

Η πρώτη νύχτα του γάμου τελείωσε άδοξα ..χα..χα.. λίγο η συγκίνηση, λίγο η κούραση… Η βλακεία μου δεν είχε όρια όπως και η δικαιολογίες μου  για  τον ψεύτικο πρίγκιπα που από ότι κατάλαβα αργότερα, θα προτιμούσε να ήταν πριγκίπισσα.

Στη συνέχεια ο  » κύριος » επειδή πλέον δεν άντεχε τις σεξουαλικές μου ορέξεις αναγκάστηκε και μου εξηγήθηκε στα ίσα. Βέβαια αυτή η εξήγηση έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και χωρίς να έχω περιθώρια δικών μου επιλογών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένη που θα ζούσα άνετα και πλουσιοπάροχα, που θα μπορούσα ακόμα και στους δικούς μου να εξασφαλίσω όλες τις ανέσεις,  θα είχα τη δυνατότητα να κάνω ότι θέλω κρατώντας φυσικά τα προσχήματα και με την υποχρέωση κάποια στιγμή να μπούμε στη διαδικασία για ένα μωρό.

Ακουγόταν κάτι σαν καταναγκαστικά έργα σε ισοβίτη. Ένιωσα τέτοια απέχθεια και τόσο δυστυχισμένη που σταμάτησα την κουβέντα εκεί. Πέρασε η μελλοντική μου ζωή σα φωτογραφικό υλικό από το μυαλό μου και η μόνη σκέψη που έκανα ήταν πως δεν ήθελα το ζήσω αυτό στην πραγματικότητα.

Παντρεύτηκα έναν γκέι χωρίς να το ξέρω !

Πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου, αποφασισμένη να δραπετεύσω από την κατάσταση που  κάποιοι με έμπλεξαν εν αγνοία μου. Χτύπησα την πόρτα του γραφείου του πεθερού μου και του εξηγήθηκα πως αν δεν μου έδιναν αμέσως διαζύγιο, εξασφαλίζοντας μου μια άνετη ζωή, θα γινόταν βούκινο σε όλο το νησί οι ιδιαιτερότητες του γιου τους.

Έτσι για να μάθουν πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και οι κακές εξηγήσεις γκρεμίζουν τους ψεύτικους γάμους .

Αυτοί πίστευαν πως ένα χωριατοκόριτσο θα το έκαναν ότι ήθελαν και επειδή ήμουν μικρή θα ήμουν και άβουλη και θα με έπλαθαν  όπως ήθελαν.

Θα κρατούσαν και τα προσχήματα στην κοινωνία και επειδή ήμουν και ομορφούλα θα τους έκανα και όμορφα εγγόνια. Λογάριαζαν όμως μοναχοί τους και δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν αν όλα όσα μου πρόσφεραν ήταν όλα όσα ήθελα εγώ πραγματικά.

Σήμερα είμαι χωρισμένη, ελεύθερη, ευκατάστατη και ευτυχισμένη μέσα σε σχέση με τον σύντροφο μου. Φαντάζεστε την έκπληξη του την πρώτη νύχτα που περάσαμε μαζί;