Ο παγωτατζής της γειτονιάς, τώρα στη βάπτιση του μωρού σας! Είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού σας που πλέον θα έχει όνομα και όλοι έχουν έρθει να το καμαρώσουν. Ανταμείψτε τους καλεσμένους σας με μια γλυκιά έκπληξη, φωνάζοντας στη βάπτιση και έναν παγωτατζή!!

Βγαλμένος από μια αλλοτινή εποχή, ο παγωτατζής έρχεται για να δροσίσει τους καλεσμένους σας, ειδικά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Με την παραδοσιακή του στολή και το καροτσάκι του θα θυμίσει στους μεγαλύτερους στιγμές από το παρελθόν της ανεμελιάς και της λαχτάρας και σίγουρα θα ξετρελάνει τα μικρά παιδιά, αφού θα τους προσφέρει δωρεάν την αγαπημένη τους απόλαυση.

Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη πρόκληση του παγωτού.

Είτε προσφέρετε το παγωτό στους καλεσμένους σας με το τέλος του μυστηρίου είτε στο χώρο της δεξίωσης, σίγουρα ο παγωτατζής με το καροτσάκι του και το χαμόγελό του θα τους εντυπωσιάσει.

Φροντίστε όμως να υπάρχει ποικιλία γεύσεων ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν αυτό που προτιμούν και το παγωτό να σερβιριστεί σε χωνάκι ή κυπελάκι με τις ανάλογες γαρνιτούρες.

Όσον αφορά τη διακόσμηση στο καροτσάκι αυτό μπορεί να είναι σύγχρονο ή παραδοσιακό στα χρώματα του ροζ αν πρόκειται για κορίτσι ή γαλάζιο αν πρόκειται για αγοράκι αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο άλλο ιδιαίτερο χρώμα όπως για παράδειγμα το χρώμα που είναι κυρίαρχο στη διακόσμηση.

Ο παγωτατζής της γειτονιάς, τώρα στη βάπτιση του μωρού σας!

Μετά από τέτοια χαρά που θα σας προσφέρει ο παγωτατζής με την παρουσία του, αξίζει και με το παραπάνω να του αφιερώσουμε το παρακάτω ποιηματάκι:

Κάθε μέρα τριγυρνά
από γειτονιά σε γειτονιά
με τ’ αμάξι το χρωματιστό
όνειρο στον κόσμο των παιδιών
Φράουλα, μαστίχα και κεράσι
όποιος φάει δεν θα το ξεχάσει
κρέμα, καραμέλα και λεμόνι
τρως, και το μυαλό σου δυναμώνει !
Τώρα με λαχτάρα καρτερώ
τον παγωτατζη το γελαστό
έχω δέκα ευρώ στον κουμπαρά
φτάνουν για πέντε-έξι παγωτά
Μόλις ακουστεί η μουσική
να ‘μαι μες στο δρόμο στη στιγμή
μα ν’ αποφασίσω δεν μπορώ
ποια από τις γεύσεις προτιμώ
Φράουλα, μαστίχα και κεράσι
όποιος φάει δεν θα το ξεχάσει
κρέμα, καραμέλα και λεμόνι
τρως, και το μυαλό σου δυναμώνει !