Στέφανος Σιμωτάς ο δικός μας άνθρωπος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού !!! Ένας ακόμη δημοσιογράφος που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο Στέφανος Σιμωτάς, δημοσιογράφος ειδικού τύπου, όπως αποκαλούνται όσοι ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, διεκδικεί την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, στο Βόρειο τομέα της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με τα κοινά και τον εθελοντισμό και τα κατάφερε αρκετά καλά, όπως ομολογούν όσοι τον γνωρίζουν καλά. Άτομο δραστήριο, με δοτική διάθεση και θετικό χαρακτήρα. Εκλέχθηκε πρώτα ως πρόεδρος του κοινοτικού συλλόγου Δροσοπηγής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, έδωσε πνοή στο σύλλογο της περιοχής και χειροπιαστό έργο, με αποκορύφωμα την κατασκευή των γραφείων του συλλόγου, μέσα από χορηγίες που εξασφάλισε ο ίδιος.

Επιδόθηκε στη συνέχεια στο σημαντικό και πλούσιο εθελοντικό έργο του ΣΕΔΑΠ (σύνδεσμος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής – Πάρνηθας) του οποίου είναι ενεργό μέλος. Παίρνει μέρος σε όλες τις ασκήσεις πρόληψης και εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Έτσι μετά απ’ όλη αυτή την πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί με την περιφέρεια πιο δραστήρια και γι’ αυτό έθεσε υποψηφιότητα ως περιφερειακός σύμβουλος. Επέλεξε το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, γιατί τον θεωρεί έμπειρο, γνώστη των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας της Αττικής.

Ο Στέφανος Σιμωτάς, είναι από εκείνους που δεν χρειάζονται πόστα και αξιώματα για να προσφέρουν. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, που είναι ένας απλός στρατιώτης, ταγμένος στην υπηρεσία του πολίτη. Αξίζει να του δώσουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τη γνώση που έχει συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια στον εθελοντισμό και να τη μεταφέρει στην περιφέρεια, αναλαμβάνοντας ένα πιο αναβαθμισμένο ρόλο ευθύνης.

Στέφανος Σιμωτάς ο δικός μας άνθρωπος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού !!!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι, όπου τον τίμησαν με την παρουσία του αξιόλογοι άνθρωποι της Αττικής, όπως ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Μαραθώνιο κ. Γιώργος Μάλλιαρης, η δικηγόρος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Γιούλη Ρετζεπάι, ο αντιδήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Νίκος Παχύλας, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ Μελισσίων κ. Βασίλης Λάζος, ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, η συγγραφέας Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου, η Ιωάννα – Αφροδίτη Θεοδωρακάκη, υποψήφια με τον Ανδρέα Δούμα στο Παλαιό Φάληρο και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσμένων. 

Γραμματικοπούλου Κωνσταντία

SIMOTAS SGOYROS