Δωροθέα Δώρα Ψωμιάδου | Όλοι μαζί για μια πόλη για όλους ! Υποψήφια Σύμβουλός Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάο Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα.

Δωροθέα Δώρα Ψωμιάδου | Όλοι μαζί για μια πόλη για όλους !

Πείτε μας δυο λόγια για να σας γνωρίσουμε καλύτερα.

Είμαι η Δώρα Ψωμιάδου  και  γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα πληροφορική και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Εργάζομαι εδώ και (25) εικοσιπέντε χρόνια στο ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία (20) είκοσι χρόνια δουλεύω στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης ως kitchen planner designer.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία;

Μου έγινε η πρόταση από τον Νίκο Ταχιάο και ένιωσα χαρά και τιμή να θέλει να με εντάξει στην ομάδα του. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά η Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται με τα θέματα της κοινωνίας και θέλω να είμαι ενεργός πολίτης.

Είναι τυχαία η υποψηφιότητα σας στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης;

tachiaos psomiadou

Όχι καθόλου τυχαία. Είναι η γειτονιά μου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην περιοχή γνωρίζοντας πολύ καλά  τα προβλήματα της. Έτσι είμαι σίγουρη πως μπορώ να βοηθήσω και να βάλω  κι εγώ τη δική μου «πινελιά» ώστε να αναβαθμιστεί η περιοχή και να αποκτήσουν οι δημότες μας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει!

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας;

Συζητώντας με τους συντοπίτες μου κατέληξα ότι το πρόβλημα της καθαριότητας είναι αυτό που τους απασχολεί περισσότερο. Μάλιστα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από τα αφρόντιστα δέντρα, τους σπασμένους κάδους που δεν ανανεώνονται και το ρέμα της Τούμπας που είναι όλο σκουπίδια.

Με ποια θέματα θέλετε να ασχοληθείτε εσείς;

Όπως σας είπα και πριν δεν είμαι επαγγελματίας στην πολιτική. Συμμετέχω στην προσπάθεια του συνδυασμού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ γιατί πιστεύω στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει την αλλαγή και την ανανέωση στην Θεσσαλονίκη μας, ενώνοντας όλους τους πολίτες. Απλός, προσιτός, ακομπλεξάριστος είναι ο δήμαρχος που θέλουμε αλλά και που έχουμε ανάγκη για την πόλη μας. Έχω λοιπόν απόλυτη εμπιστοσύνη στον νέο δήμαρχο και θα συνεχίζω να τον βοηθάω και να τον στηρίζω με όποιον τρόπο μου ζητηθεί.

Η Δώρα στον ελεύθερο χρόνο της με τι ασχολείται;

Μια εργαζόμενη μητέρα δύο μικρών παιδιών έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεση της. Ωστόσο προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου και να είμαι πάντα κοντά τους. Μου αρέσουν πολύ και τα ταξίδια γιατί μέσα από αυτά γνωρίζω νέα μέρη και ανθρώπους. Η ζωή όμως, μέσα από τις απρόβλεπτες καταστάσεις της, με έκανε να εκτιμώ και άλλα πράγματα. Με έκανε πιο δυνατή αλλά και πιο ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν εθελοντικές δράσεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας.

ALMA ZOIS IKEA YPALILOI

Μπορείτε να μας αναφέρετε κάτι σχετικό με αυτές τις δράσεις;

Πρόσφατα μεσολάβησα στην εταιρεία που εργάζομαι ώστε να συμμετάσχει στον αγώνα που διοργάνωσε το Άλμα Ζωής. Χάρηκα πολύ που αποδέχτηκαν την πρόταση και που η εταιρεία μου έχει αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Ασφαλώς η χαρά πολλαπλασιάστηκε με την ενεργή συμμετοχή και δραστηριοποίηση των συναδέλφων μου. Το καλύτερο μάθημα στα παιδιά μας είναι οι πράξεις μας και πάντα πρέπει να βρίσκουμε τον χρόνο.

Δωροθέα Δώρα Ψωμιάδου | Όλοι μαζί για μια πόλη για όλους !

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις προς στους δημότες σου για τις δημοτικές εκλογές;

Θα πρέπει όλοι οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες για να δώσουν ηχηρό μήνυμα, ηχηρή εντολή από την πρώτη Κυριακή στηρίζοντας τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάο Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν ισχυρό Δήμαρχο.

psifizo psomiadi dora nikos tachiaos