Τι θα κάνεις με τα κιλά της εγκυμοσύνης; Αποκλειστικά υπεύθυνος να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση είναι ο γυναικολόγος σου.

Οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι περίπου 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό μπορείτε να ξεκινήσετε τη γυμναστική.

Ο γιατρός αφού σε εξετάσει και βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορεί να σου δώσει και την άδεια για να αρχίσεις να γυμνάζεσαι.

Αν έχετε γεννήσει με καισαρική, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο, μέχρι η τομή σας να επουλωθεί πλήρως. Όταν πάρεις το οκ από τον γυναικολόγο, ξεκίνησε με κάποια μορφή ήπιας άσκησης. Όπως το περπάτημα μη ξεχνάς ότι ο οργανισμός είναι ταλαιπωρημένος από τον τοκετό.

Τι θα κάνεις με τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η γυμναστική δεν επηρεάζει αρνητικά τον θηλασμό. Τρώγε κανονικά και να πίνεις αρκετά υγρά. Η γυμναστική δεν επηρεάζει ούτε την ποσότητα αλλά ούτε και την ποιότητα του γάλακτος.

Θήλασε το μωρό πριν ξεκινήσεις την γυμναστική. Κατά την ώρα της γυμναστικής να φοράς ένα σουτιέν, που θα στηρίζει το στήθος σου. Για να μην αισθάνεσαι το στήθος σου βαρύ και γεμάτο.

Η γυμναστική και σωστή διατροφή, θα σας βοηθήσει να πετάξετε από το σώμα σας  τα παραπανίσια κιλά.

Τα κιλά θα φύγουν ανάλογα με το χρόνο και την διάρκεια που κάνεις γυμναστική. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να πιέσετε τον οργανισμό σας, αλλά να έχετε υπομονή.

Ακολούθα την σελίδα του aboutwoman στο facebook