Το Hyundai i30 N κατακτά τo βραβείο των αναγνωστών στο “Auto Bild Sportscars of the Year”.

Το Hyundai i30 N έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Auto Bild Sportscars στο πρώτο πλήρες έτος διάθεσής του.

Το compact sport αυτοκίνητο κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο “Import Winner” στη κατηγορία των Small & Compact αυτοκινήτων στο “Sports Cars of the Year 2018”.

Το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai διακρίθηκε ανάμεσα σε επτά καθιερωμένες μάρκες, όπως οι Honda, Peugeot και Renault.

Το Hyundai i30 N κατακτά τo βραβείο των αναγνωστών στο “Auto Bild Sportscars of the Year”

Η μεγάλη επιτυχία του Hyundai i30 N (κατανάλωση καυσίμου σε l / 100 km εντός πόλης 10,7, εκτός πόλης 5,9, μικτή διαδρομή 7,7, εκπομπές ρύπων CO2 g / km: 176) αντικατοπτρίζεται επίσης στα στοιχεία πωλήσεων.

Όπου μόνο στη Γερμανική αγορά, έχουν ήδη πουληθεί περισσότερα από 6.000 οχήματα του μοντέλου Ν. Αντίστοιχα στην ελληνική αγορά, με μόλις 6 μήνες παρουσίας, το Hyundai i30 Ν έχει ήδη κατακτήσει σχεδόν το 40% της κατηγορίας του.
“Το να κατακτήσεις το βραβείο του “Import Winner” από τους αναγνώστες του Auto Bild Sportcars αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα.

Αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι κατορθώσαμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Το i30 N να προσφέρει καθαρά οδηγική απόλαυση στους πελάτες μας σε ένα προσιτό πακέτο.

Το ενδιαφέρον των πελατών για το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της μάρκας μας ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Αυτό είναι μόνο η αρχή για το Hyundai N”, δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe HQ.

Το όνομα και η φήμη του Hyundai N δημιουργήθηκαν από την επιτυχημένη εμπλοκή της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA. Τους αγώνες VLN του Nürburgring, τους Διεθνής Αγώνες TCR, το Pirelli World Challenge και τον εξαντλητικό αγώνα 24ωρης αντοχής του Nürburgring. 

Το Hyundai i30 N κατακτά τo βραβείο των αναγνωστών στο “Auto Bild Sportscars of the Year”

Με το λανσάρισμα του κομψού i30 Fastback N (κατανάλωση καυσίμου σε l / 100 km: εντός πόλης 10,7, εκτός πόλης 5,9, μικτή διαδρομή 7,7, εκπομπές ρύπων CO2 g / km: 176).

Η Hyundai επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά N. Χαρακτηρίζεται από ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία και στοιχεία ενισχυμένων επιδόσεων, διευρύνοντας περαιτέρω τη γκάμα των επιλογών που προσφέρονται στους πελάτες.

Τα μοντέλα αυτά θα διακρίνονται άμεσα από τα διαφοροποιημένα στοιχεία του σχεδιασμού τους και απευθύνονται σε οδηγούς που επιθυμούν βελτιωμένες επιδόσεις και αναγνώριση.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe. Το 2017, η Hyundai Motor έφθασε τις 523.258 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη. Μια αύξηση της τάξεως του 3,5% σε σύγκριση με το 2016. Μέχρι τα μέσα του 2018.

Η Hyundai θα αντικαταστήσει το 90% της γκάμας των μοντέλων με σκοπό να δημιουργήσει τη νεότερη γκάμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Το 85% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην περιοχή έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί. Στην Ευρώπη για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών και διατίθενται από τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας στην Ευρώπη.

Αυτές περιλαμβάνουν δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων.

Η Hyundai Motor πωλεί αυτοκίνητα σε 31 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 2.500 σημείων πώλησης.

Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη. Παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων. Πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Στέφανος Σιμωτάς