Τρεις χορευτικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικη διάθεση

Με τη Χιονάτη στον πάγο

Με τη Χιονάτη στον πάγο

Ένας από τους σπουδαιότερους θιάσους του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι Russian Ice Stars, ετοιμάζουν μια παράσταση με ξέφρενες περιστροφές και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηρωίδα μικρών και μεγάλων. Το κλασικό παραμύθι των αδερφών Γκριμ παίρνει σάρκα και οστά σε μία από τις σπάνιες σκηνικές παρουσιάσεις του και μάλιστα με τον πιο θεαματικό τρόπο, πάνω σε μια τεράστια παγοπίστα. (Κλειστό Φαλήρου Τάε Κβον Ντο, 19-23/12)

# Υπερθέαμα χορού στη βροχή

Υπερθέαμα χορού στη βροχή

Έντεκα σολίστες χορευτές μπαλέτου αφήνουν τις πουέντ και τις αίθουσες χορού και ανεβαίνουν με ροκ διάθεση στη σκηνή του Christmas Theater, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο χορός δεν γνωρίζει όρια.Το «Dancing in the rain», που έχει μαγέψει όλο τον κόσμο, έρχεται στις 14/12 στο Κλειστό Γαλατσίου με νέες χορογραφίες κάτω από τη βροχή κι εντυπωσιακές βίντεο-προβολές, που μας ταξιδεύουν σε όλες τις βροχερές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στους ρυθμούς κλασικών swing και rock ’n’ roll επιτυχιών.

# Ο αυθεντικός «Καρυοθραύστης»

Ο αυθεντικός Καρυοθραύστης

Χριστούγεννα χωρίς το μαγευτικό μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι δεν γίνονται – πόσο μάλλον στο Christmas Theater στο Κλειστό Γαλατσίου. Οι διάσημοι σολίστ και η 60 μελής συμφωνική ορχήστρα του Θεάτρου Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης μας επισκέπτονται (19-30/12) με ένα από τα δημοφιλέστερα έργα στην ιστορία του μπαλέτου.