Η απαλλαγή του οργανισμού από τις τοξίνες βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με την “ταχυθεραπεία “, μέθοδο πρωτότυπη που εφαρμόζεται από ειδικό γιατρό.

Ο οργανισμός, λέει, είναι σαν ένα μοτέρ που δεν αποδίδει την πλήρη δράση του, παρά όταν τα υπολείμματα της καύσης αφαιρούνται φυσιολογικά. Διαφορετικά βρομίζει, εξαθλιώνεται και σταματά να εργάζεται.

Για να καθαρίσουμε τον οργανισμό, να τον απαλλάξουμε απ’ τις τοξίνες του και τα δηλητήρια του, πρέπει  να τον παρομοιάσουμε με ένα σφουγγάρι, το οποίο με μηχανικό τρόπο δραστηριοποιεί την κυκλοφορία επιστροφής στις φλέβες και στα λυμφατικά αγγεία και αδειάζει το ρεζερβουάρ του πιεσμένου συνδετικού και λυμφατικού συστήματος.

Σας ζώνουν με ένα λαστιχένιο κορσέ που φουσκώνουν με τη βοήθεια μιας συσκευής. Μια σειρά κυμάτων αναπτύσσεται έτσι κατά μήκος του μέλους ή του μέρους του σώματος που θα υποστεί τη θεραπεία και συντελούν στην αποβολή των δηλητηριασμένων υγρών.

Μη σκέπτεστε ότι αυτά τα υγρά μετατοπίζονται απλώς μέσα στον οργανισμό, πράγμα που δεν θα παρουσίαζε καθόλου ενδιαφέρον. Παραλαμβανόμενα από τη γενική κυκλοφορία περνάνε στα νεφρά που φιλτράρουν και μεταγενέστερα αποβάλλουν τις τοξίνες. Ένα πείραμα δείχνει, πως ένας μυς βατράχου βαλμένος στη φυσιολογική ουρία επιζεί τρεις ώρες, ενώ πεθαίνει σε ένα τέταρτο μέσα σε ουρία που έχει προσληφθεί από το άτομο που είναι γεμάτο από υπολείμματα ( προϊόντα καύσης ). Βλέπει κανείς επίσης το ρόλο των αφαιρετικών ορών, διαπιστώνοντας ότι η ποσότητα ούρων έπειτα από κάθε θεραπεία είναι μεγαλύτερα από εκείνη που λαμβάνεται σε φυσιολογικό χρόνο.

Αφού υποβληθείτε σε αυτή τη θεραπεία, μπορείτε να επαναλάβετε ένα διαιτολόγιο φυσιολογικό, χωρίς να υποβάλλεστε σε αιώνιες στερήσεις. Μια τροφή υγιεινή, ισορροπημένη θα σας επιτρέψει να κρατηθείτε σε φόρμα, ιδίως όταν ακολουθείτε μια καθημερινή κούρα αποτοξίνωσης με ένα μικρό ατομικό εργαλείο το οποίο εύκολα μπορείτε να χειρίζεστε στο σπίτι σας.

Αυτή η μέθοδος απορρυπάνσεως, σας ξανανιώνει εξ άλλου κατά τρόπο εκπληκτικό.

Η Δανική μέθοδος, εμπνέεται από τις ίδιες αρχές και έχει σκοπό να τραβήξει τη λέμφο μακριά από τα μέρη που επικάθεται. Καταλάβετε σε αυτό το θέμα ότι οι βεντούζες με ποτήρια μπρούτζινα και αλουμινίου διαφόρων μεγεθών, » τρομπάρουν» κυριολεκτικά τα φυλακισμένα υγρά στην επιφάνεια του οργανισμού σας για να τα στείλουν προς τους βαθιούς λυμφατικούς κορμούς, οι οποίοι τα εκκενώνουν σε συνέχεια στον κυκλοφοριακό χείμαρρο.

Εάν μπορείτε να υποβληθείτε σε μια ” θεραπεία με σοκ “, σε μερικές εβδομάδες η κατάσταση σας θα παρουσιάσει σοβαρή και σταθερή βελτίωση. Αλλά και εάν ο τρόπος ζωής σας ή οι δυνατότητες σας δεν σας επιτρέπουν να αρχίσετε μια θεραπεία, το διαιτολόγιο και η ενδεδειγμένη φυσική και τροφική υγιεινή θα σας οδηγήσουν στη σιλουέτα των ονείρων σας!