Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου | Πρόσκληση Φιλανθρωπική Συναυλία ΕΜΗ ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών (Β3)

Αντί προεκλογικής ομιλίας, συγκέντρωση προσφοράς!

Το ζητούμενο για εμάς που ’κατεβαίνουμε’ πρώτη φορά στις εκλογές είναι να κάνουμε τους συμπολίτες μας να καταλάβουν ποιοι είμαστε.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πω γιατί ‘κατεβαίνω’ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, από το να κάνω αυτό που κάνω καλά από το 2012. Να αναδεικνύω τη Δύναμη της Προσφοράς!

Σας καλώ, λοιπόν, στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνω στο ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ στον Άλιμο (Λ. Ποσειδώνος 10), την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:30.

Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου | Πρόσκληση Φιλανθρωπική Συναυλία

Και σας ζητώ να φέρετε μαζί ένα δεύτερο ρούχο. Ένα ρούχο, το οποίο θα δοθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η οποία και στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, για να μοιραστεί εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη!

Ελάτε να βιώσουμε τη Δύναμη της Προσφοράς. Να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι θέλησαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δράση!

«Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί πραγματικά αν δεν συμμετέχουμε όλοι στη λύση του.Μέσα από την δουλειά μου, όλα αυτά τα χρόνια,παροτρύνω τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό. Να συμμετέχει.

Μαζί με τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας ζητώ να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ψηφίζουμε μαζικά, ολοκληρώνουμε την πολιτική αλλαγή!» ανέφερε,μεταξύ άλλων, η Έμη Ζησοπούλου-Λιβανίου.