Εμπιστοσύνη στη σχέση. Γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση;

Εμπιστοσύνη στη σχέση

Εμπιστοσύνη στη σχέση. Γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση;

Εμπιστοσύνη στη σχέση. Γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση; Ένα εύλογο ερώτημα με το οποίο κρίνουμε σκόπιμο να ξεκινήσουμε είναι το παραπάνω, το για ποιον ή ποιους λόγους, δηλαδή, λέμε και ξαναλέμε ότι η εμπιστοσύνη στη σχέση είναι πολύ βασική προς ύπαρξη.
Η προσωπική μας πεποίθηση συνοψίζεται ως εξής: Η εμπιστοσύνη στη σχέση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να αισθάνεται το καθένα από τα δύο μέλη ασφαλές – από κάθε άποψη – και, κατ’ επέκταση, να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη σχέση αυτή, να είναι ευτυχισμένος στα πλαίσιά της, να μπορεί να εξελιχθεί στους διάφορους τομείς της ζωής του, να μπορεί να εξελίξει τη σχέση του και, τέλος, να επικοινωνήσει και συνδεθεί ουσιαστικά με το… έτερον ήμισυ. Ως εκ τούτων, η απουσία της εμπιστοσύνης από μία ερωτική σχέση αυτόματα στερεί, κατά τη γνώμη μας, από το ζευγάρι όλα τα προαναφερόμενα οφέλη (ίσως κι άλλα περισσότερα).
Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε πως η εμπιστοσύνη στη σχέση είναι ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα / αρετές που οι περισσότεροι άνδρες επιθυμούν και αποζητούν όταν βρίσκονται σε αναζήτηση για μία νέα σύντροφο, κάτι που ασφαλώς παρατηρείται και από τις γυναίκες στην ίδια περίπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − 14 =