Ο Ανδρέας και η Μαριλένα βρέθηκαν να συνυπάρχουν στην ίδια σχολή Ιατρικής, αν και οι προσωπικότητές τους διαφέρανε σαν νύχτα και μέρα. Κάθε μέρα, ο πρώτος τσακωμός ήταν προδιαγεγραμμένος μεταξύ τους, καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν την παρουσία ο ένας του άλλου.

Ο Ανδρέας ήταν ένας player, που δεν έχανε ευκαιρία να ρίξει το βλέμμα του σε κάθε γυναίκα, και απολάμβανε τις διάφορες σχέσεις που δημιουργούσε.

 Τα φυσικά του χαρίσματα και η γοητεία του τον έκαναν απροσπέλαστο για τις περισσότερες. Όμως, πίσω από αυτήν την εξωτερική του εμφάνιση κρυβόταν ένας άνθρωπος που είχε μάθει να κρατά τις συναισθήματά του κλειδωμένα μακριά, μην επιτρέποντας σε κανέναν να του πληγώσει την καρδιά.

Η Μαριλένα, από την άλλη πλευρά, ήταν μια γλυκιά και καλοσυνάτη κοπέλα, που πάντα επεδίωκε να βοηθήσει και να φροντίσει τους άλλους.

Με την δυναμική της προσωπικότητα, δεν δίσταζε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με αποφασιστικότητα. Στο πρώτο της κράτημα του βλέμματος, είχε καταλάβει πως ο Ανδρέας ήταν απόλυτα αντίθετος με τον τρόπο σκέψης και τις αξίες της.

Όμως, το πεπρωμένο φρόντισε να τους βάλει στον ίδιο δρόμο. Καθώς προχωρούσαν μαζί στην σχολή Ιατρικής, αναγκάστηκαν να συνεργαστούν σε διάφορες καταστάσεις και περιστάσεις.

Η αρχική τους συνεργασία ήταν γεμάτη αντιπαραθέσεις, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες, αρχίσανε να καταλαβαίνουν πως ενώ ήταν διαφορετικοί, μπορούσαν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Ο Ανδρέας, παρά την αναποδιά του, αντιλήφθηκε πως πίσω από τον τοίχο που είχε χτίσει για να προστατεύσει την καρδιά του, είχε κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η ευγενής καλοσύνη της Μαριλένας και η ικανότητά της να προσφέρει αγάπη και φροντίδα ακόμα και στον πιο δύσκολο άνθρωπο, τον άγγιξαν βαθιά.

Αυτή η στιγμή ήταν η αρχή μιας ξεχωριστής εμπειρίας για τον Ανδρέα και τη Μαριλένα. Όσο και να προσπαθούσαν να το αρνηθούν, η αλληλεπίδρασή τους είχε κάτι μοναδικό που δεν μπορούσαν να αγνοήσουν.

Ο Ανδρέας ήταν συνήθως ο πρώτος που έσπευδε να τσακωθεί, να πειράξει ή να προκαλέσει τη Μαριλένα, αλλά αυτή τη φορά κάτι άλλαξε. Αντί να την προκαλέσει, την παρατήρησε με κάποια νέα αίσθηση ενδιαφέροντος. Εκείνη τη στιγμή, η Μαριλένα δεν έδειχνε το γνωστό της χαμόγελο, αλλά κάτι πιο προσεκτικό και αμυντικό.

Εντός του, ο Ανδρέας ένιωσε μια παράξενη ανάμικτη αίσθηση. Ήταν σαν να τον έπιασε ένα κρύο από το πιο έντονο χειμώνα και ταυτόχρονα να τον αγκάλιαζε μια ζεστή αγκαλιά.

 Ήταν παράξενο, δεν μπορούσε να το εξηγήσει, αλλά ήξερε πως κάτι ήταν διαφορετικό από ό,τι ήταν μέχρι τότε.

Η Μαριλένα κρατούσε το βλέμμα της σταθερά στα δικά του γαλανά μάτια. Ήταν συνηθισμένη στο να αποφεύγει την ένταση και τις διαφωνίες με τον Ανδρέα, αλλά τώρα ένιωθε κάτι περίεργο μέσα της.

Οι καρδιακοί της παλμοί αυξήθηκαν, και η αδυναμία που είχε για τον συνάδελφό της φαινόταν πιο έντονη από ποτέ. Και εκείνη τη στιγμή, κατάλαβαν πως μεταξύ τους υπήρχε κάτι ξεχωριστό. Κάτι που ξεπερνούσε την επιφανειακή ένταση και την πειραγμένη συμπεριφορά. Ήταν η σπίθα που άναψε και φώτισε την πυρκαγιά του έρωτα μέσα τους. Και από εκείνη την στιγμή, όλα άλλαξαν.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα δεν μπορούσαν πλέον να αγνοήσουν τη γλυκιά ταραχή που ένιωθαν μέσα τους. Και καθώς ο χρόνος περνούσε, η φλόγα ανάμεσά τους γινόταν ολοένα και ισχυρότερη.

Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα έμοιαζε η ιστορία τους, αλλά ήταν βέβαιο πως η αντιπαλότητα που τους είχε χαρακτηρίσει στην αρχή θα εξελισσόταν σε μια αγάπη φωτιάς, ανεξίτηλη και αξέχαστη. Και ο Ανδρέας και η Μαριλένα είχαν ένα πλήρες κεφάλαιο μπροστά τους, γεμάτο πάθος και δυνατές συγκινήσεις.

Τώρα, πλέον είναι και οι δύο έμπειροι ιατροί που ασκούν την ιατρική τους σε ένα κοινό νοσοκομείο. Ο Ανδρέας βρήκε τον πραγματικό νόημα της αγάπης, της αφοσίωσης και της συμπόνιας μέσα από τα μάτια της Μαριλένας. Και η Μαριλένα ανακάλυψε πως πίσω από τον σκληρό και αναίσθητο φρουρό της καρδιάς του, βρίσκεται ένας ευαίσθητος και παθιασμένος άνθρωπος.

Μετά από 6 χρόνια, η σπίθα του έρωτά τους ξαναγεννήθηκε, πιο δυνατή από ποτέ. Τώρα, αναζωογονούν την αγάπη τους κάθε μέρα και αντιμετωπίζουν τη ζωή με κοινό μέτωπο. Ο έρωτας φωτιάς που τους συνδέει είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σβήσει, και η κοινή τους πορεία στην Ιατρική τους χαρίζει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν έναν έρωτα που θα καίει για πάντα.