Η Λίνα Ντάναμ θα σκηνοθετήσει ταινία Polly Pocket με πρωταγωνίστρια την Λίλι Κόλινς.

Η εταιρεία παιχνιδιών Mattel συνεχίζει να επεκτείνεται στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την επιτυχία της ταινίας “Barbie” που σκηνοθετήθηκε από την Γκρέτα Γκέργουιγ.

Ο επόμενος στόχος της είναι μια ταινία “Polly Pocket” που θα σκηνοθετηθεί από τη σεναριογράφο-σκηνοθέτη Λίνα Ντάναμ και θα έχει πρωταγωνίστρια τη Λίλι Κόλινς.

Ο παραγωγός της Mattel Films, Ρόμπι Μπρένερ, επιβεβαίωσε την είδηση στο Variety, διακρίνοντας την ενθουσιώδη συνεργασία ανάμεσα στην Λίνα Ντάναμ και την Λίλι Κόλινς.

Η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα κινηματογραφικά έργα βασισμένα στα αγαπημένα της παιχνίδια, και αυτή η ταινία “Polly Pocket” αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας.

Παρότι η Polly Pocket ενδέχεται να μην έχει την ιστορική σημασία και τη διασημότητα που έχει η Barbie, αποτελεί μια αγαπημένη σειρά παιχνιδιών της Mattel από τη δεκαετία του 1980.

Η κούκλα Polly Pocket, που προσφέρει λαστιχένια ρούχα και μινιατούρες στα παιδιά, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε ταινίες κινουμένων σχεδίων και διαδικτυακή σειρά.

Μπορούμε να αναμένουμε μια συναρπαστική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Λίνα Ντάναμ και η Λίλι Κόλινς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν στη ζωή τη μαγεία και την περιπέτεια του Polly Pocket.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή και την ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του νέου φιλμ!