Νύχια όμορφα, όμορφα χέρια. Η ομορφιά των χεριών  εξαρτάται από την επιδερμίδα των χεριών αλλά και μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση τους παίζουν και τα νύχια. 

Τα χέρια μας και περισσότερο τα νύχια μας ταλαιπωρούνται γιατί εκτίθενται σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, απορρυπαντικά και εργασίες.

Χρειάζονται περιποίηση και μόνο μερικές μικρές αλλαγές για να φαίνονται όμορφα και να ξεκουράζονται από την καθημερινή ταλαιπωρία.

Τα τεχνητά νύχια γνωστά και ως ψεύτικα νύχια ή nails extensions διακοσμούν τα γυναικεία δάχτυλα εδώ και ορισμένα χρόνια.

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να μεγαλώσουν τα νύχια τους με το παραδοσιακό τρόπο. Θέλουν να τα περιποιούνται μόνες τους ή να επισκέπτονται τακτικά κάποιο ειδικό μανικιουρίστα.

Ο χρόνος όμως σε ορισμένες γυναίκες δεν είναι επαρκείς για να μεγαλώσουν μόνες τους τα νύχια τους. Έτσι τα τεχνητά νύχια ήρθαν να καλύψουν αυτή την ανάγκη τους.

Νύχια όμορφα, όμορφα χέρια

Τα μανικιούρ είναι μια διαδικασία πολύ χαλαρωτική και ανακουφιστική.

Το στρες, η διατροφή ακόμα και η εργασία σου, μπαίνουν εμπόδιο και δεν καταφέρνεις με τίποτα να μακρύνεις τα νύχια σου. Αλλά ούτε σου επιτρέπουν να τα περιποιείσαι όσο θα ήθελες. Για όλους αυτούς τους λόγους υπάρχουν τα τεχνητά νύχια από τζελ ή ακρυλικό.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν μιλάμε για νύχια με μήκος εννοούμε ένα νορμάλ, διακριτικό και όχι πολύ μακριά και γαμψά. Η υπερβολή είναι αντιαισθητική και κιτς.

Ποιο υλικό είναι όμως καλύτερο για τα δικά σου νύχια και θα διαρκέσει περισσότερο;

Σε όλες μας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα όταν βλέπουμε τα χέρια μας όμορφα και περιποιημένα.

Δείτε κάποιες ιδέες για τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικά.