Βαπτιστικά ρούχα. Βαπτιστικά κουστουμάκια και φορέματα σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων υπάρχουν στην αγορά. Μοντέρνα, επώνυμα με αρκετά βαλάντια και οικονομικά.

Επιλέξτε το ρούχο της αρεσκείας σας και συνδυάστε το με το ανάλογο παπουτσάκι και σετ βάπτισης και δημιουργήστε μία ολοκληρωμένη βαπτιστική παρουσίαση για το παιδί σας .

Βαπτιστικά ρούχα

Οικογενειακή Υπόθεση

Πολλές οικογένειες χρησιμοποιούν τα δικά τους βαπτιστικά ρούχα που είχαν φυλαγμένα. Πρόκειται για μια πολύ παραδοσιακή αλλά και οικονομική επιλογή.

Φορέματα Κοστούμια

Το πρώτο που θα διαλέξουμε θα είναι το βαπτιστικό φόρεμα ή κοστούμι ανάλογα με την εποχή σε χειμερινό ή καλοκαιρινό. Συνήθως οι βαπτίσεις γίνονται άνοιξη – καλοκαίρι σε ηλικίες 8 – 12 μηνών. Μια καλή επιλογή το μέγεθος να είναι 12 – 18 μηνών έτσι ώστε να το φορέσει ως το τέλος του φθινοπώρου.

Χειμερινά Καλοκαιρινά Ρούχα

Στην περίπτωση που το μωράκι είναι 4 – 6 μηνών και η βάπτιση γίνετε χειμώνα καλύτερα είναι να του πάρουμε ανοιξιάτικα ή και καλοκαιρινά ρούχα. 12μηνα έτσι ώστε να τα φορέσει μεγαλώνοντας την άνοιξη και να τα χρησιμοποίηση η μαμά.

Vintage ρούχα

Αν προτιμάτε τα vintage ρούχα για μωρά, να ξέρετε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τα τέλεια βαπτιστικά ρούχα στο σωστό μέγεθος. Αλλά αν είστε τυχεροί οι εταιρείες με φόρεμα βάπτισης έχουν την τάση να ευνοούν τις παραδοσιακές ενδυμασίες και γενικά προσφέρουν πολλές ποδιές στο στυλ και το μέγεθος που θέλετε.

Τα πιο καλά vintage φορέματα για αγόρι είναι κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα όπως το βαμβάκι, το μετάξι ή το λινό. Στα συνθετικά υφάσματα υπάρχουν εκπληκτικά φορέματα για αγόρια αλλά και για κορίτσια, που δεν τσαλακώνουν εύκολα και που συχνά είναι πιο βολικά στο να καθαριστούν από τις φυσικές ίνες.

Παραδοσιακή εμφάνιση

Αγόρι

vaptistika

Αν προτιμάτε την παραδοσιακή εμφάνιση, αλλά δεν θέλετε να φορέσετε στο αγοράκι σας “ένα φόρεμα,” μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το μετατρέψετε σε ένα παλτό για τη βάπτιση.

Ένα παλτό σας δίνει το μήκος και την κομψότητα του παραδοσιακού ή παλιού φορέματος και έχετε την επιλογή να το αφαιρέσετε όποτε θέλετε.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα όμορφο μπλουζάκι για τη βάφτιση μεταποιώντας κατάλληλα ένα παραδοσιακό φόρεμα.

Υπάρχει και η επιλογή επίσης, να διαλέξετε ένα παντελονάκι, ένα πουκάμισο και ένα γιλέκο.

Κορίτσι

Για τα κοριτσάκια στον τομέα των ρούχων για τη βάπτιση υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Το πιο δημοφιλές ένδυμα είναι το φουστανάκι ή μια φούστα και ένα ζακετάκι. Τα κυρίαρχα χρώματα σε όλα τα βαπτιστικά ρούχα είναι το ροζ, το μπεζ και το άσπρο. Τα βαπτιστικά ρούχα εμφανίζει πάντα, το κοριτσάκι χαριτωμένο και όμορφο.

Χρώμα Σχέδιο

Το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε εξαρτάται από τη δική σας κρίση και διάθεση.Τα κοριτσίστικα βαπτιστικά ρούχα μπορεί να έχουν ροζ λεπτομέρειες και τα αγορίστικα γαλάζιες ή σκούρες μπλε.

Τέλος καλό θα είναι να φορέσετε στο παιδί σας ένα φορμάκι κάτω από τη βαπτιστική του ενδυμασία. Το φορμάκι θα κάνει το μωρό να αισθάνεται πιο άνετα και θα κρατήσει την πάνα του στη θέση της. Είναι από τα πιο καλά βαπτιστικά ρούχα.

vaptisi roucha koritsi